A4Tech kablosuz set donma yapıyor

qweqweee

Kilopat
Katılım
5 Temmuz 2013
Mesajlar
2.692
Makaleler
4
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, A4Tech klavye mouse kablosuz setini aldım. Oyunları neredeyse tamamen bıraktığımdan kablolardan kurtulmak istedim. Setin markasını unuttum ama altta fotoğrafını ekleyeceğim.

Bilgisayara bağladığım da bilgisayarda donmalar ve sürekli kopukluk yaşıyorum. Amazon'dan aldım iade mi yapayım yoksa sistemde takılı USB'lerle bir çakışma problemi mi oluyor?

IMG-20220517-WA0047.jpeg
 
Son düzenleme:
Eğer alıcı arka portlardaysa kasanın ön usb portuna almayı dene, yakın olsun klavye ve mouse'a. Aklıma başka çözüm gelmiyor. 😟
 
USB cihazını kablo uzatma ucuna bağlayıp denedim sorunsuz çalıştı ama ben zaten kablodan kurtulmak istediğimden aldım. Evde 30₺'lik MF markalı mouse bile arkada takılıyken problem yaşatmıyor. Ön tarafta üstte USB girişi var oraya taktım şuan sorunsuz çalışıyor ama psikolojik sanki takılıyor gibi geliyor. Ürüne ön yargım başladı iade edip etmemek arasında kaldım. Beyaz set çok hoşuma gitti.
 
USB cihazını kablo uzatma ucuna bağlayıp denedim sorunsuz çalıştı ama ben zaten kablodan kurtulmak istediğimden aldım. Evde 30₺'lik MF markalı mouse bile arkada takılıyken problem yaşatmıyor. Ön tarafta üstte USB girişi var oraya taktım şu an sorunsuz çalışıyor ama psikolojik sanki takılıyor gibi geliyor. Ürüne ön yargım başladı iade edip etmemek arasında kaldım. Beyaz set çok hoşuma gitti.

A4Tech ürünlerini seviyorum ama kablosuz ürünleri kronik sıkıntılı bende A4Tech'in Gaming markası Bloody kablosuz mouse var dı bir zamandan sonra gidip geliyor oyun oynarken insanı çileden çıkarıyordu internette bir hayli sıkıntı yaşayan insan var.
 

Geri
Yukarı