A4Tech N-708X İncelemesi

Merhaba arkadaşlar son günlerde mausemin eskidiğini farkettim zaten çoktandır düzgün çalışmıyordu. Ben de gidip yeni bir mause almaya karar verdim ilk başta everet tin dlm 355 ini alacaktım ama birden bire bunu görünce gercekten şaşırdım doğrusu. İçimden a4 tech kaliteli bir firma ucuza buldum bari alayım dedim. Bugün yani 11 eylül 2016 tarihinde başakşehir arterium şubesinden 37 TL'ye aldım bir kaç saat kurcaladım. (Önemli not macro yoktu haberiniz olsun)aldım PC'ye taktım baya uzun bi kablosu var 2 metreye yakın kablosu kaliteli standart a4 tech. Neyse programını kurdum filan yandaki 2 tuşa baya birşeyler atayabiliyorsunuz. Örneğin klavye diyorsunuz istediğiniz tuşu seçiyorsunuz ya da kısayol ekliyorsunuz ctrl s gibi ctrl c gibi istersek istediğimiz programı açmayı programlayabiliyoruz ya da internette sörf yaparken kısayollar yapabilirsiniz anasayfa önceki sayfa vs. Dobble click yok malasef baya aradım ama yok. Neyse mause 1600 DPI ya çıkabiliyor ışığı yok DPI'yı değişince scroll'un altında kırmısı bir ışık yanıp sönüyor pek gözükmese de. Jitter click için çok uygun tuşları sessiz bidr 4d modu var yani scrrol yanlara doğru kayabiliyor (sadece sağa sola kaymıyor) contire stirke oynamak için ideal bir kaç saat minecraftta denedim biraz PVP attım hiç elim filan terlemedi hem de ağrımadı tasarımı çok hoş jitter yapmayı bilmeyen insan bile 10 saniyede öğrenebilir o kadar ele oturuyor bunun kanıtı da benim ben de bilmiyordum elime bir aldım birden bire mause abanmaya başladım anlamadan. Kullanım kısmından sonra ise malzama kalitesine değinelim malzemeleri sağlam plastikten yapılmış sonra devam edeceğim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı