A4Tech PK635K Çalışmıyor

Makaleler
1
Arkadaşlar selamlar.
Bugün başlıkta da belirttiğim A4Tech PK635K kameralı mikrofon cihazım çalışmamaya başladı. Çok kez taktım çıkardım, PC yeniden başlattım. Eskiden driver yokken çalışıyordu. Ama şu an çalışmıyor. Bende içini açıp bakayım dedim. Uzun uğraşlar sonucu açtım ve bağlantı soketi çıkmıştı. Taktım ama yine çalışmadı. Sonra soketin arkasındaki lehimli bacaklarında kararma fark ettim. Kolonyayla sildim neredeyse kalmadı. Ama hala çalışmıyor. Sonra ön tarafında bir kararma daha fark ettim. Bu yanık gibiydi. Fotoğrafları da aşağıya bırakacağım. Şimdi birkaç tane sorum olacak.
1) Yanık yerdeki parça değişebilir mi?
2) Ben genelde mikrofon için kullanıyordum, o yüzden mikrofonunu söküp başka yerde kullanabilir miyim?
Yardımlarınız bekliyorum.
(Resimleri küçük resim olarak ekledim, umarım görünüyordur.)

IMG_20210105_161544.jpg

IMG_20210105_161623.jpg

IMG_20210105_161823 (1).jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi cevap sorunuzu çözdüyse o mesaja çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.
Şuan sorunumu çözen mesaj yok maalesef ondan işaretlemedim. Sorunum çözüldüğünde buraya buraya yazıp çözüldü olarak işaretleyeceğim.
Hocalarım evde eski bir kulaklık buldum. Mikrofonu bozukmuş. Bende kablosunun kestim. Bir ucu jak. Diğer ucunda 5 farklı renkte kablo var. Biri yeşil, biri kırmızı, biri kırmızı-mavi, biri sade mavi, biri de kahverengi sarı gibi. Bende ki mikrofonda da iki bacak var. Hangi kabloları nereye bağlayacağım.

Hocalarım evde eski bir kulaklık buldum. Mikrofonu bozukmuş. Bende kablosunun kestim. Bir ucu jak. Diğer ucunda 5 farklı renkte kablo var. Biri yeşil, biri kırmızı, biri kırmızı-mavi, biri sade mavi, biri de kahverengi sarı gibi. Bende ki mikrofonda da iki bacak var. Hangi kabloları nereye bağlayacağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı