Statik elektrik ve ısınma sorunu olduğu söyleniyor lakin bir anda Monster fanı olduğum için başka laptop alasım gelmiyor. Yazılım ve Photoshop için kullanacağım. Sizce problem çıkarır mı?
Evet sosyalde herkes öyle diyor lakin oyun vs. oynanmayacağım yinede problem çıkarırmı?Alınmaz. Monster'ın en sorunlu kasası. Clevo. Uzak dur.
Dostum hevesle alıcaksın. Oynayacaksın bir sorunla karşılaşınca hevesin kursağında kalıcak. Fanboyluğun alemi yok. Forum'da o bütçeye daha iyileri önericek bir sürü arkadaş vardır. Yeni konu açıp öneri iste.Evet sosyalde herkes öyle diyor lakin oyun vs. oynanmayacağım yinede problem çıkarırmı?
Sosyalde zaten bu laptop öneriliyor lakin bilmiyorum monster laptoplara gerçekten ayrı bir ilgi duydum lakin sizinde dediğiniz gibi ne yazıkki alınacak bir tarafı yokmuşDostum hevesle alıcaksın. Oynayacaksın bir sorunla karşılaşınca hevesin kursağında kalıcak. Fanboyluğun alemi yok. Forum'da o bütçeye daha iyileri önericek bir sürü arkadaş vardır. Yeni konu açıp öneri iste.
Hocam bu model alınırmı?Alınmaz. Monster'ın en sorunlu kasası. Clevo. Uzak dur.
13.000 TL civarı ne önerirsiniz hocam?Aynı kasa modeli. Uzak dur yine kardeşim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.