A5 v16.7.3 alınır mı?

Bütçe
12.500
Lenovo ideapad modellerine ya da acer nitro serisine bakabilirsiniz. Bütçenize uygun kombinasyona sahip bilgisayarı alabilirsiniz. Asus tuf serisinin uygun fiyatlı modelleri var onlara da göz gezdirin. Tek tek model bilgim yok şuan güncel piyasayı araştırmadım.
Bunu düşünüyorum hocam nasıldır?

Önümüzdeki aylarda fiyat artışı kesin gibi bir şey. Bence borç alın acele edin. Bu piyasa çok kötü üzülürsünüz.
Bu ay sonu kardeşim için alacağız. Mecburen diğer ayı beklemem gerekiyor. Bence dolarda hareketlenme olmadığı sürece fiyatlarda oynama olmaz mining yavaş yavaş bittiğinde için ekran kartı fiyatları düşüyor. 12. Nesil işlemciler geldiği için işlemciler düşüyor.
Üniversite için bu cihaz alınırmı sizce çok seçenek yok zaten.
Ya da bu ilk eklediğim fiyat olarak bir tık daha makul o yüzden bunu çok tercih edeceğimi sanmıyorum zaten klavye aydınlatması dışında çok bir fark yok diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ay sonu kardeşim için alacağız. Mecburen diğer ayı beklemem gerekiyor. Bence dolarda hareketlenme olmadığı sürece fiyatlarda oynama olmaz mining yavaş yavaş bittiğinde için ekran kartı fiyatları düşüyor. 12. Nesil işlemciler geldiği için işlemciler düşüyor.
Üniversite için bu cihaz alınırmı sizce çok seçenek yok zaten.

Alına bilir ama biraz daha arttırabilirmisiniz? Zaten laptop fiyatlarının düşüşe geçeceğini söyleniyor ama genede arttırabilirseniz Huawei MateBook D15 | PC | HUAWEI Store TÜRKİYE bunu almanızı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı