Monster Abra A5 v16.7.3 notebook alınır mı?

İçimde monster için bi sempati oluştu gerçekten alıp kullanmak istemiştim neyse tek yol lenovo gibi görünüyor hp'nin victus modeli nasıldır?
(yinede son şansımı deneyeyim oyun oynanmayacağım yazılım ve adobe için kullanacağım monster problem çıkarırmı)
Victus biraz ağır geldi bana, mağazada deneyimledim pek hoşuma gitmedi. Teknosa'da görmenizde fayda var almadan önce.

Teşekkürler monster sizce oyun oynanmasa yazılım için problem çıkarırmı?
Yazılımdan kasıt sadece derlemek için mi(örneğin python için pycharm) yoksa C# ve unity ile oyun programlamak mı? İlk seçenek için 8gb ram 4 çekirdek orta seviye işlemci bunlar için yeter. Monster fiyat performans oranı yüksek cihazlar satıyor. Ancak önermeyende hatırı sayılır seviyede. Oyuncu notebookların en önemli sorunu batarya ömürleri. Fişe takılı kullanırım önemli olan her türlü işimi görsün derseniz ideal. 1650 ekran kartını tek başına almak isteseniz cebinizden şuan için 6000 tl çıkacak. Sorunuza gelirsek bence alınabilir. Oyun oynanmayacağı için fazla ısınma olmayacaktır. İşlemci ve diğer donanımlar güçlü olduğu için bataryası 2-3 saati anca çıkarır diye tahmin ediyorum. Son olarak tavsiyem ne alırsanız alın en az üzerinde 16 gb Ram ve SSD disk barındırması.

Yazılımdan kasıt sadece derlemek için mi(örneğin python için pycharm) yoksa C# ve unity ile oyun programlamak mı? İlk seçenek için 8gb ram 4 çekirdek orta seviye işlemci bunlar için yeter. Monster fiyat performans oranı yüksek cihazlar satıyor. Ancak önermeyende hatırı sayılır seviyede. Oyuncu notebookların en önemli sorunu batarya ömürleri. Fişe takılı kullanırım önemli olan her türlü işimi görsün derseniz ideal. 1650 ekran kartını tek başına almak isteseniz cebinizden şuan için 6000 tl çıkacak. Sorunuza gelirsek bence alınabilir. Oyun oynanmayacağı için fazla ısınma olmayacaktır. İşlemci ve diğer donanımlar güçlü olduğu için bataryası 2-3 saati anca çıkarır diye tahmin ediyorum. Son olarak tavsiyem ne alırsanız alın en az üzerinde 16 gb Ram ve SSD disk barındırması.
Phyton ile başlayıp JS, Html,CSS ile devam etmeyi düşünüyorum belki C#. Dediğim gibi monster her zaman bana daha yakın geliyor ısınma problemi çok fazla olacağını sanmıyorum lakin statik elektrik sorunu beni korkutuyor.

Alıp uzun yıllar kullanan, hem de çok yoğun bir şekilde kullanan, iş yapan arkadaşım var. Hala sapasağlam ancak sen alırsın ertesi gün sıkıntı çıkar. Elektronik cihaz birazda şans işi.
Yardımınız için teşekkürler çevremde monster kullananlar var onlarada danışıp karar vereceğim galiba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı