A50 için 90Hz kernel hazırlama

Apple OS

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Kernel elimde mevcut fakat 60 Hz bunu 90Hz yapmam gerekiyor C C++ yazılım bilgim yok kernel dosyasındaki ekran yenileme hızını değiştirebilecek biri var mı? Release Galaxy A50 (mainline-11) · TenSeventy7/android_kernel_samsung_exynos9610_mint kernel dosyası burada açık kaynak kodu da var ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler.
Maalesef böyle birşeyin olması cihazınız için mümkün değil.Kerneli değiştirseniz bile ekran 60 HZ olarak kalacaktır.

Ekran 60 Hz ise yazılım ile 90 Hz yapamazsın ki?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
60Hz'den 75 Hz e 90 da oluyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@AGjesurzz

@AGjesurzz

Hocam beni etiketlemenize gerek yoktu.Şuan bende araştırıyorum :)

Arkadaşlar ekran 60Hz kalır yazılımsal olarak 90 yapabilirsin diyosunuz ama kernel değiştirmek demek donanıma giden gücü değiştirmek demek değil midir donanıma giden gücü arttırırsanız overclock yapmış olursunuz yani ekran yenileme hızı da değişir eğer ki desteklemiyorsa donanımsal problem çıkar ekran yanabilir vs.

60Hz'den 75 Hz e 90 da oluyor.

@AGjesurzz

Olsa bile ekran ömrünü ya çok çabuk doldurur ya da ekran çok güç tüketir. Ekran bunun için tasarlanmadığından dolayı bozulabilir. Belkide garanti dışı bile kalabilir.

Hocam beni etiketlemenize gerek yoktu. Şu an bende araştırıyorum :)

Hocam araştıracaksan araştırma 1 haftadır araştırıyorum, Exynos 9610 işlemci için bir kernel yok, 90Hz'lik özel olması gerekiyor da amiral gemisi gibi telefon 120Hz video çekimi var, 120Hz deneyecektim de yeni çıkan alt segment telefonlarda da A50 ile aynı çözünürlükte aynı PPI değerine sahip cihazların 90 Hz olduğunu görünce vazgeçtim 90Hz yapmaya karar verdim. https://www.epey.com/akilli-telefon...xy-a32_samsung-galaxy-m22_samsung-galaxy-f22/

Son düzenleyen: Moderatör:
Olsa bile ekran ömrünü ya çok çabuk doldurur ya da ekran çok güç tüketir. Ekran bunun için tasarlanmadığından dolayı bozulabilir. Belkide garanti dışı bile kalabilir.

Haklısınız hocam. Ben bunu kısaca şuna benzetiyorum. Farklı bir cihaz ROM'unu farklı bir cihaza kurma. Yani şöyle anlatayım; mesela Redmi Note 9 ROM'unu Redmi Note 8'e veya Redmi Note 10'a kuramazsınız. Yazılım çöker ve çalışmaz. Arkadaşın açtığı konuda aynen buna benziyor. Bozulabilir ve çalışmayabilir. Ama size kalmış, işlemleri uygulayıp yapabilirsiniz.

Haklısınız hocam. Ben bunu kısaca şuna benzetiyorum. Farklı bir cihaz ROM'unu farklı bir cihaza kurma. Yani şöyle anlatayım; mesela Redmi Note 9 ROM'unu Redmi Note 8'e veya Redmi Note 10'a kuramazsınız. Yazılım çöker ve çalışmaz. Arkadaşın açtığı konuda aynen buna benziyor. Bozulabilir ve çalışmayabilir. Ama size kalmış, işlemleri uygulayıp yapabilirsiniz.

Hangi işlemi yapacağım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı