Samsung A20 için performans odaklı ROM ve kernel önerisi

CrWishys

Centipat
Daha fazla  
Normalde crDroid kullanıyorum ancak oyunlarda çok yavaş gelmeye başladı özelleştirme seçeneklerinden çok Gaming bir ROM arıyorum ama los gibi birçok ROM için resmi yani official bulması zor bu model için. Birkaç ROM'un unofficial versiyonlarını denedim ama bootloader da takılıp kaldı hep bir de overclock kerneller varmış ama o konuda çok bilgim yok sadece oyun oynayacağım. Bu arada bu telefondan yani günlük kullanımda lazım olacak özellikler benim için çok önemli değil batarya ömrü de sorun değil zaten ölü durumda olduğu için şarjda kullanıyorum. Şimdilik tekrar crDroid ile devam edeceğim cevap gelene kadar.

Stock ROM kurmayalı uzun zaman olmuştu Home CSC mi seçmem lazım CSC mi?

Odin'de Home CSC yazıyor ama sanki CSC seçiyorduk diye hatırladım.

Hocam bootloader kilidi açma yeri deaktif ama bootloader kilidi zaten açık diyor devam ediyorum değil mi sorun yok? (ekran görüntülerine bakabilirsiniz)

Bootloader kilidi açık sorun yok sade csc olanı seçin

Hocam download mode da takıldı TWRP flaşını yanlış yaptım sanırım :)

Bir kez daha böyle olmuştu herhalde ya o zaman ses kısma + güç tuşu ile kapatıp açılırken ses açma ve ses kapama tuşları ile Odin moduna girip tekrar stock ROM kurmuştum hatırladım bir onu deneyip geliyorum ben. :)

Hocam şimdi de "only official released binaries are allowed to be flashed" dedi ve Odin'de de fail yazdı :)

İnternette birkaç forumda önce vbmeta flaşlayın diyorlar ama hangisini indirmem gerekiyor bilmiyorum :)

Olmadı hiçbir şekilde TWRP kuramadım internette onlarca video izledim ama olmadı... Lineage kuracağım derken tekrar stock roma mahkum kaldım gibi :)

Son düzenleme:
Samsung güvenliği devreye girmiş o yüzden kurulmuyor. Stock roma geri dönün tarihi 7 gün sonraya ayarlayıp interneti aktif edin. Bootloader kilidi ayarının açık olduğundan emin olun.

Dediğinizi yaptım bu sefer "recovery: Error validating footer." ve "Custom recovery" yazıyor altta ise "vbmeta A205fxx... 6359..." yazıyor, TWRP ile ilgili yeni konu açtım vbmeta oluşturmam gerektiği söylendi ama bu konuda hiçbir bilgim yok maalesef.

Drive da 404 verdi :)
Twrp kaynaklı bir sorun gibi gözüküyor şunu dener misiniz?

Başka TWRP versiyonları ile de deneyeyim ben yine de.

OrangeFox Recovery ile de devam edebilir miyim işleme? Ona göre kurmayı deneyeceğim.

[RECOVERY]TWRP 3.3.1.0 for Galaxy A20 hocam bu işe yarar mı? Resmi TWRP sitesinden indirdiğim TWRP flaşlanırken vbmeta hatası veriyor, alttaki vbmeta dosyasını da flaşlasam olur mu bendeki TWRP ile beraber? Yoksa o vbmeta sadece bu adamın verdiği TWRP sürümü ile mi uyumlu olur bilemedim.

Karşıma çıkan hatanın çözümü olarak eklemiş.

İş gitgide uzaklaşıyor konudan :D

Dosya Ekleri

• Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    3,1 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı