A50 sizce nasıl bir telefon

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
A50'yi alırken ben hiç araştırmamıştım özellikleri vb fiyatına göre çok iyi görünmüştü direkt almıştım. Fakat şu an Note 8 Pro, Note 8 ve A70 gibi telefonlarda aklım kaldı sizce A50'yi satıp bunlardan birini alınır mı?

Bence güzel telefon. Sorun şu ki ben özelliklerine pek bakmayan biriyim. Tasarım çok daha önemli benim için. Bu yüzden Note 8 ve Note 8 Pro elendi. A70 ise gereğinden fazla büyük. Özellik olarak çeşitli artıları olsa da benim ihtiyacım olana ek sunması benim için bir şey ifade etmiyor. Tek iyi özelliği hızlı şarjının 25 W olması idi benim için. Zaten A50 bile hatırı sayılır boyuttayken fazla boyut ile zarara girmeyi hızlı şarj belki karşılardı. Ama fiyat farkı da var. Bu yüzden A50'yi tercih ettim.

Çok oyun oynayan biri olmadığım için bende şu an A50 olsa en az önümüzdeki iki yıl boyunca kullanırdım herhalde, menüde kasmasın yeter. S10+ kullanıcısıyım, 4 yıl daha kullanmayı planlıyorum.

A50 benim gözümde tasarım olarak da donanım olarak da fiyatına göre sınıfta kalan bir cihaz fakat almışsanız uğraşmanıza gerek yok, ekranı güzel bir telefon ve çok iyi bir film izleme cihazı olarak hizmet edebilir arama işlevinden sonra.

Çok oyun oynayan biri olmadığım için bende şu an A50 olsa en az önümüzdeki iki yıl boyunca kullanırdım herhalde, menüde kasmasın yeter. S10+ kullanıcısıyım, 4 yıl daha kullanmayı planlıyorum.
Hocam artık yeni modeller kasmıyor menüde. Samsung A3 2017 kullanıyorum. İlk çıktığı zamanlar aldım, hala kasmıyor, arayüz akıcı. Değiştirmeyi düşünüyorum, ekranı küçük geliyor. Eğer elindeki telefondan sıkılmazsan, telefon bozulmazsa, donanımsal bir sorun olmazsa 4 yıl çok rahat kullanırsın. Ben zamanında küçük ekran istiyorum, küçük ekranlı diye aldım bu telefonu. Memunum telefondan ama ekranı küçük geliyor artık, o yüzden telefonu değiştirmeyi düşünüyorum bende. Ekranı küçük gelmese hiç sıkıntısı yok.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı