İtopya'dan toplanan sistemlerde ikinci el/arıza riski var mı?

Bütçe
120.000

ErayXr

Yoctopat
Daha fazla  
Selamlar, İtopya'dan yaklaşık 120 binlik sistem toplayacağım.
Sorun şu, bazı kişiler ikinci el işlemci, ekran kartı veya anakartın geldiğini söylüyor.
Aslı var mıdır bilemem.
Arızalı ürün veya ikinci el ürün gelir diye korkuyorum. Trendyol'dan toplayınca 114 bin oluyor. Trendyol'dan toplamam daha mantıklı mı olur? Şikayetvar okuyunca moralim bozuldu.

Sorun şu, bazı kişiler ikinci el işlemci, ekran kartı veya anakartın geldiğini söylüyor.
Aslı var mıdır bilemem.
Arızalı ürün veya ikinci el ürün gelir diye korkuyorum. Trendyol'dan toplayınca 114 bin oluyor. Trendyol'dan toplamam daha mantıklı mı olur? Şikayetvar okuyunca moralim bozuldu.
6 bin daha ucuz hocam, Trendyol'dan toplayın.

Aslı var mıdır bilemem.

Yok dostum öyle bir şey sana niye 2. el ürün göndersin? Trendyol'da satıcılara dikkat edebilirsin ucuzsa trandyoldan almak daha iyidir tabii ki de.

6 bin daha ucuz hocam, Trendyol'dan toplayın.

Parasında değilim gerekirse bir 20 bin daha fazla veririm tek sorun ettiğim sıkıntılı veya kullanılmış ürün gelme ihtimali.

Yok dostum öyle bir şey sana niye 2. el ürün göndersin? Trendyol'da satıcılara dikkat edebilirsin ucuzsa trandyoldan almak daha iyidir tabii ki de.

Bu aralar fazla şikayet var kullanılmış ürün gönderildi diye, özellikle Şikayetvar ve ekşi sözlükte.

Parasında değilim gerekirse bir 20 bin daha fazla veririm tek sorun ettiğim sıkıntılı veya kullanılmış ürün gelme ihtimali.

Bu aralar fazla şikayet var kullanılmış ürün gönderildi diye, özellikle Şikayetvar ve ekşi sözlükte.

Maksimum iade ürün gelebilir, bu tarz sitelere şikayeti olanlar yazar sorunsuz deneyim yaşayan kişilerin düşüncelerini göremezsin, bu kadar çekiniyorsan 2 seçenek kalıyor ya Amazon satıcılı ürünleri tercih etmek ya da vatan gibi fiziksel mağazası olan yerlerden almak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı