Aslında IMEI atılan Samsung'lara güncelleme gelmiyor. TWRP'den yüklerseniz güncellemeyi silinmez.
Aslında IMEI atılan Samsung'lara güncelleme gelmiyor. TWRP'den yüklerseniz güncellemeyi silinmez.
Hocam TWRP üzerinden güncelleme nasıl yükleniyor? İlk defa duydum. Siz daha güncel olan ROM dosyasını flashlamayımı diyorsunuz?
Evet. Öyle olması gerekmiyor mu? Normalde stok recovery ile güncelliyor diye biliyorum telefonu. Yanlış biliyor da olabilirim.Hocam TWRP üzerinden güncelleme nasıl yükleniyor? İlk defa duydum. Siz daha güncel olan ROM dosyasını flashlamayı mı diyorsunuz?
IMEI silinmemesi gerekiyor.Cihazda IMEI ve root var ROM değiştirirsem büyük ihtimalle silinir Smart Switch'ten güncelleme yaparsam IMEI silinirmi
Smart Switch'den güncelleme yapayım deme sakın siliniyor IMEI aynı telefon bende de var. Bundan 1 ay önce bende güncellemeyi yaptım. Aynı yerden IMEI gitti tekrardan götürüp IMEI attırdım Android 10 sürümünde kullanıyorum. Şu anda maalesef henüz bende bir çözüm bulamadım buna.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.