A52 128 GB vs iPhone X 64 GB

Deniz Uğur

Decapat
Katılım
12 Ocak 2022
Mesajlar
53
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba ikinci el telefon alacağım. Telefon önerilerinizi aşağıya yazabilirsiniz. Bütçe 7K iPhone X veya A52 düşünüyorum. Kasasını ve büyüklüğünü pek sevmiyorum. Samsung'ların ama siz donanımsal olarak öneri yaparsanız seviniri. M A52 vs iPhone X düşüncülerinizede yazabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Performans dersen eğer iPhone X iyidir. A52 de tasarım farkı.
 
Oyun için almıyorum kameradır odur budur güncellemedir ona göre karşılaştırılsın lütfen.

Kamera için, eğer daha çok yönlü bir kamera deneyimi arıyorsanız ve çeşitli çekim modlarına değer veriyorsanız, Samsung A52 daha fazla seçenek sunar. Ancak, genel kamera performansı ve düşük ışık performansı söz konusu olduğunda iPhone X öne çıkabilir.
Güncellemelere gelecek olursak, uzun süreli yazılım desteği ve güvenlik güncellemeleri önemli ise, iPhone X bu konuda daha avantajlıdır. IOS'un stabilitesi ve güncelleme sürekliliği, Samsung'un Android güncellemelerine kıyasla daha uzun sürelidir.
Sonuç olarak, bana kalırsa yine ben iPhone X tavsiye ederim.
 
Alabiliyorsan XS al dostum X serisinde kronik sorunlar mevcut temizleri var ama şansızlığa gelip bir sorun size denk gelir uğraşmak durumunda kalmayın artık garantileride yok bu cihazların değişim vs yapamazsınız tavsiyem XS olur burada kamerayla çok ilgileneceğim açılar falan çok önemli diyorsanda 11 alabilirsin ama kamera dışında cidden XS 11'den daha iyi bana göre ekran kalitesi olsun hissiyatı olsun X çok hassas telefon riskli olabilir o yüzden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı