A52 suya düştü

Evet benim arka kapak da patladı zaten. Malzeme kalitesi çok kötü sadece ekranını dayanıklı buluyorum.

Garanti varsa ücretsiz değiştiriyorlar. Kapak dışında manasız dayanıklı cihaz. Eski cihazlarım benzer kullanım senaryosunda 1 seneyi zor çıkarıyordu şimdilik iyi gidiyor.

Arkası çıktı bir de sinir oldum.

Bu durum A52 için default gelen bir özellik gibi.

Aman mahalledeki herhangi bir telefoncuya götürmeyin, daha da kötü eder. İşinin ehli birini bulun.

Samsung'un kendi yerine götüreceğim.

Normalde A52'nin suya dayanıklı olduğunu biliyorum bir A52 kullanıcısı olarak. Ekstrem şartları sağlayacak bir koruması yok ama 30cm derinliğinde 1 saat dayanabildiği söylenmiş. Demek ki kağır üstünde bir veriden ibaretmiş. Testler ayrı kafamı karıştırdı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya bu zırt bildiğin benimki 4 saniye kaldı suda feleği şaştı gerçi Türkiye'ye kötü mal geliyor onu teyit etmis oldum maalesef.

Kurutma makinesine tutmasaydınız keşke hocam. Su daha da ilerler, cihaza daha da zarar verir. Anakartı kontrol edin, anakart sağlamsa veriler alınabilir.
@Firostr kek gününüz kutlu olsun!🥳

Anakartı nasıl kontrol edeceğim teknolojiden hicbibok anladığım yok of.

Aman mahalledeki herhangi bir telefoncuya götürmeyin, daha da kötü eder. İşinin ehli birini bulun.

Ya bir de telefondan suyu uzaklaştırmadan açmaya çalışmayın pert olur falan demişler çok moralim bozuldu çünkü bu bilgiyi bilmediğim için 100 kere açma tuşuna tıkladım basılı tuttum falan filan of bu gerçek mi?

Garanti varsa ücretsiz değiştiriyorlar. Kapak dışında manasız dayanıklı cihaz. Eski cihazlarım benzer kullanım senaryosunda 1 seneyi zor çıkarıyordu şimdilik iyi gidiyor.

Bu durum A52 için default gelen bir özellik gibi.

Vallahi garantisi bitti. Sanki çok ucuz bir yapıştırıcıyla yapıştırılmış gibi cık diye çıkıverdi haliyle içi epey su almış.

Kurutma makinesiyle ısıtmayın muhabbeti boş bir muhabbet. Cihazlar ekran değişimi için açılırken 200 derecelik seperatörle ısıtılıp açılıyor yani bir şey olmuyor ısıdan. Durumunuza gelirsek arkadaşların dediği gibi soğuk hava modundaki saç kurutma makinesi suyu kurutmak yerine direkt içeri iter. İmkanınız varsa cihazın anakartını selülozik tinerle temizleyin.

Anakartın nerede olduğunu bile bilmiyorum ayrıca selülozik tiner ne işe yarıyor.

Ya bu zırt bildiğin benimki 4 saniye kaldı suda feleği şaştı gerçi Türkiye'ye kötü mal geliyor onu teyit etmis oldum maalesef.

Ya bir de telefondan suyu uzaklaştırmadan açmaya çalışmayın pert olur falan demişler çok moralim bozuldu çünkü bu bilgiyi bilmediğim için 100 kere açma tuşuna tıkladım basılı tuttum falan filan of bu gerçek mi?

Vallahi garantisi bitti. Sanki çok ucuz bir yapıştırıcıyla yapıştırılmış gibi cık diye çıkıverdi haliyle içi epey su almış.

Anakartın nerede olduğunu bile bilmiyorum ayrıca selülozik tiner ne işe yarıyor.

@F104 Starfighter

Son düzenleyen: Moderatör:

@F104 Starfighter

Bilmiyosanız telefoncuya götürün o yapsın. Tuzlu su olsaydı düzelmez diyebilirdim ama şu an oksit temizlenirse çalışabilir.

Bilmiyosanız telefoncuya götürün o yapsın. Tuzlu su olsaydı düzelmez diyebilirdim ama şu an oksit temizlenirse çalışabilir.
Telefonu ilk samsunga götürdüm anakart ve ıvır zıvırın değişmesi gerekiyor dediler üstüne bi de para çıktı ben de başka telefoncuya götürdüm tuzlu suya mı düştü dedi yok dedim ama sonuçta kireçli su. Adama yalvardım resmen o da 2-3 gün içinde yaparım büyük ihtimalle dedi. Of umarım yapar normalde telefonculara götürmem orjinal parçaları çalarlar falan diye ama orjinalliği hiç umrumda değil şu an telefon açılsın yedekleme yapayım o bana yeter. Sizce açılır mı @F104 Starfighter

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı