A520M-K sistem ne kadar eder?

İşlemciniz bundan daha iyi. Yerinizde olsam sistemi satmazdım. Ekran kartını satıp, üstünede biraz ekleyip ikinci el RX 6600 alabilirsiniz.

Sistemde opsiyon olarak öneriniz var mı?

İşlemciniz bundan daha iyi. Yerinizde olsam sistemi satmazdım. Ekran kartını satıp, üstünede biraz ekleyip ikinci el RX 6600 alabilirsiniz.

Evet öyle aslında ama durum anlattığım gibi olduğu için feragat etmek zorundayım gibi duruyor.

Nasıl yani? Değiştirmek için mi? PSU'yu değişebilirsiniz(attığım sistemin). Onuda yaparsanız taksitle daha pahalı oluyor. Onun yerine:
Önerebilirim, hem vatan da peşin fiyatına 3 ay taksit var.

O psu ile sistemi biraz daha pahalıya satabilirsiniz. Aslında parça parça satmanız daha iyi.

Psuyuda 2K desen toplam 16K eder.

Dostum hdd de varmış, onada 500 falan desen 16.5K fiyat çekebilirsin parça parça satarsan.

Bi dakika, ben hiç bakmadan fiyat yazmışım. Raminiz 16x2 mi?

Şöyle baştan fiyat çekersek;
Kasa 900
Anakart 1900
İşlemcin 3500
Ram 2000 (eğer 16x2 ise)
Ssd 1000
Hdd 500
Ekran kartın 3.5K
Psu 2K
+_________________
17.800 yapıyor. Parça parça daha pahalıya satabilirsin.

Son düzenleme:
Nasıl yani? Değiştirmek için mi? PSU'yu değişebilirsiniz(attığım sistemin). Onuda yaparsanız taksitle daha pahalı oluyor. Onun yerine:
Önerebilirim, hem vatan da peşin fiyatına 3 ay taksit var.

O PSU ile sistemi biraz daha pahalıya satabilirsiniz. Aslında parça parça satmanız daha iyi.

Psuyuda 2K desen toplam 16k eder.

Dostum HDD de varmış, ona da 500 falan desen 16.5k fiyat çekebilirsin parça parça satarsan.

Bir dakika, ben hiç bakmadan fiyat yazmışım. RAM'iniz 16x2 mi?

Şöyle baştan fiyat çekersek;
Kasa 900.
Anakart 1900.
İşlemcin 3500.
RAM 2000 (eğer 16x2 ise)
SSD 1000.
HDD 500.
Ekran kartın 3.5k
PSU 2K.
+_________________
17.800 yapıyor. Parça parça daha pahalıya satabilirsin.

Teşekkür ederim öncelikle. Evet RAM 2x16 3600 MHz. Parça parça yavaş gider fazla uğraştırır monitör hariç 16k fiyata bitirmeye çalışırım. Ama attığınız sistem 58k görünüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı