Çözüldü A520M-PRO BIOS'a giriş yapılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

imissedher273

Picopat
Daha fazla  
A520M-PRO BIOS'a giremiyorum çünkü bilgisayar direkt başlıyor MSI yazısı bile görünmüyor hemen Windows açılıyor. Shift'e basılı tutup yeniden başlat denedim bu sefer de ekrana görüntü gelmedi. Ne yapsam bilmiyorum. Az önce içini sıfırladığım diğer SSD'imden de görüntü alamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• IMG_20250603_204905.jpg
    IMG_20250603_204905.jpg
    180,2 KB · Görüntüleme: 21
Anakartı garantiye yollayın o zaman. Yapabileceğiniz tüm kombinasyonlarını denemişsiniz.
O ledin sebebini de anladım. Ekran kartının power kablosunu unutmuşum onu da taktiktan sonra boş bir ssd de bagladim ekrana görüntü halen gelmiyor. SSD olmadan da gelmiyor tabii sadece windowslu ssdyi açabiliyor.

GÜNCELLEME RX 580 Bios tuşunu denedim ve bu sefer görüntü verdi gerçekten delirmek uzereyim alakasi nedir.

O LED'in sebebini de anladım. Ekran kartının Power kablosunu unutmuşum onu da taktiktan sonra boş bir SSD de bagladim ekrana görüntü halen gelmiyor. SSD olmadan da gelmiyor tabii sadece Windows'lu SSD'yi açabiliyor.

GÜNCELLEME RX 580 BIOS tuşunu denedim ve bu sefer görüntü verdi gerçekten delirmek uzereyim alakasi nedir?

Anakartı garantiye yollayın. BIOS ile alakalı gibi duruyor.

Hocam ekran kartimla alakalı ekran kartinin BIOS'u desteklemiyordu görmemi hatta eski ekran kartlariyla gorunuyordu BIOS. Sanmıyorum sıkıntı olduğunu kafayi yemek uzereydim gercekten. Aglamak istiyorum artık.

İşlemcinizde dahili GPU varsa anakart ile görüntü almayı denediniz mi? Ya da varsa farklı ekran kartı ile deneyin.

İşlemcinizde dahili GPU varsa anakart ile görüntü almayı denediniz mi? Ya da varsa farklı ekran kartı ile deneyin.
Bugün bilgisayarcidan geldim orada o da baska ekran kartıyla windows dışı yerlerde görüntü alabiliyordu. Dahili GPU yok ama hocam besbelli benim RX 580 in biosuyla alakalı yani RX 570 olmaya geri aldim bu sefer görüntü verdi sadece. Şimdi BİOS a sıkıntısız giriyorum. Windows yüklüyorum.

Bugün bilgisayarcidan geldim orada o da baska ekran kartıyla Windows dışı yerlerde görüntü alabiliyordu. Dahili GPU yok ama hocam besbelli benim RX 580'in biosuyla alakalı yani RX 570 olmaya geri aldim bu sefer görüntü verdi sadece. Şimdi BIOS'a sıkıntısız giriyorum. Windows yüklüyorum.

RX 570 ekran kartı ile BIOS'a girebiliyorsun ama RX 580 girilmiyor öyle mi?

Evet. Ayrıca RX 580 2048 Sp modeline sahibim bu modelde ekran kartinin BIOS'u var anlatmak istediğim oydu ekran kartınin BIOS'unu değiştirdiğimde anakartin BIOS'una girebildim.

Sorun çözüldü yani öyle mi? Tam olarak anlamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı