ScreamolaRip
Hectopat
Merhaba. Ben kendi kafamda az çok al ver yaparak bir anakart işlemci alma kararı aldım. Sorum şu: A520M S2H anakarta Ryzen 7 5700X taksam herhangi bir sıkıntı, bir sorun alır mıyım?
henüz almadım b450nin hangi modelini önerirsiniz kasam mini atxHayır yaşamazsınız. Ama almadıysanız B450 öneririm. A520'ler parasına asla ve asla değmez. A320'den farkları yok resmen.
Bütçeniz nedir? Anladığım kadarıyla 2000TL'ye kadar var.henüz almadım b450nin hangi modelini önerirsiniz kasam mini atx
anladım teşekkür ederim ilgilendiğin içinBütçeniz nedir? Anladığım kadarıyla 2000TL'ye kadar var.
O işlemciye B550 yakışır. Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Yok bütçem az diyorsan da bunu al kendim de kullanıyorum; Gigabyte B450M K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Rica ederim. Dediğim gibi A520 anakart alma hiç bir avantajı yok B450'ye göre hatta dezavantajı var.anladım teşekkür ederim ilgilendiğin için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.