A53 pişman eder mi?

8000TL Samsung’a verilmez kanka git bir Xiaomi Mi 11t Pro al 120W şarji var hem 8dk Full olur.

Ama digerlerini dinleycem diyorsan usta al ben burada Samsung'u kötülemediğimi belirtiyim sadece o fiyata daha iyisi alınabilir :)
İsterse kendi başına uzaya uçsun, MIUI ömrüm boyunca kullandığım en kötü, en leş kullanıcı arayüzü.

Optik parmak izi okuyucularda sorun olmuyor diye biliyorum.
Bilemiyorum. Spigen A33 ekran koruyucu yorumlarında çalışmadığını söylemiş bazı kişiler.

@BERWAR 3DMark Wild Rife testinde 1280 13 FPS alırken 778G 14 FPS almış ve puanları neredeyse aynı. Benim bildiğim G68 642L ile kıyaslanınca çok daha geride kalıyor. Acaba bu nasıl oluyor?

Ben Mi 9T Mi 9T Pro MI10t kullandım MIUI'de hiç bug görmedim.
Ben çok, çok, çok gördüm ne yazık ki. Her sene kadar çok model çıkartıyorlar ki her birine aynı/iyi bir deneyim sağlayamıyorlar, bu bile red flag bence. En son şu sorunumdan sonra telefonumu satıp iPhone'a geçiş yaptım, bardağı taşıran son damla oldu.

Ben çok, çok, çok gördüm ne yazık ki. Her sene kadar çok model çıkartıyorlar ki her birine aynı/iyi bir deneyim sağlayamıyorlar, bu bile red flag bence. En son şu sorunumdan sonra telefonumu satıp IPhone'a geçiş yaptım, bardağı taşıran son damla oldu.

Tofaş'tan inip Rolls Royce a binmişsiniz. Umarım bir gün benim de başıma gelir 😀.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı