A53 pişman eder mi?

Tofaş'tan inip Rolls Royce a binmişsiniz. Umarım bir gün benim de başıma gelir 😀.
Hocam hayatımda böyle bir rahatlık görmedim ya. 5600 liraya sıfır XR aldım yurt dışından, iddia ediyorum ki 5600 liraya alabileceğin her android telefonu geçer, her alanda çok iyi. 2960 Mah bataryayla 9 saat ekran süresi aldım what?

Bu devirde bir telefon alıyorsan bana kalırsa ekranı en kötü AMOLED olmadı. Sanki başka çağda telefon kullanıyormuş gibi hissettiriyor. AMOLED teknlojisi yaygınlaşmalı.

PD özeklidir umarım.
Sanırım Power Delivery yok. Yine de araştıracağım.

Bu şarj aleti sadece Apple için falan mı çıktı? Değerlendirme yapanlar arasında Android kullanıcısı göremedim. Her neyse bu şarj aleti nasıldır ve hızlı şarj yapar mı acaba? Huawei ve Meizu olmuyor A71 üzerinde denedim A53 ile aynı sonuçları verir herhalde.

@BERWAR

A101 üzerinde Samsung 25W şarj aleti 179 TL. Umarım çakma ya da sorunlu ürün değildir. Bunu alacağım yüksek ihtimalle.

Dosya Ekleri

• IMG_20220722_125902.jpg
    IMG_20220722_125902.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
@Beyaz_G Telefon gelsin elindeki adaptörle dene sonra karar versin şarj aleti alıp almayacağına.
A71 ile A53 aynı teknoloji üzerinden şarj olmuyor mu? Huawei şarj aletini denedim A71 üzerinde tahmini süre 6 saat oldu ve dakikada neredeyse %1 doldurdu. Her neyse ekran koruyucu olarak kaliteli bir şeye gerek var mı yoksa 40-50 TL civarına satılan koruyucular yeter mi?

Benim anlamadığım bir konu var. ARM Mali serisinde isim önemsiz mi? G68 ile G76 MC4 kıyaslanınca G68 daha güçlü kalıyor. Sadece bununla sınırlı değildi sanırım. Kirin 810 işlemcisindeki G52 MP6 ile kıyaslanınca ise G68 yine daha güçlü.

@BERWAR Bu olay tam olarak nasıl bilgin var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı