A54 vs A34 vs S20FE

S20FE donanım olarak diğerlerinden daha güçlü. Ama Samsung'un kendi işlemcisi olan exynoss mu neydi o işlemcili modeller kronik sorunu vardı yanlış hatırlamıyorsam. Diğer işlemci modeli olanlar daha iyi diye duymuştum. S20FE daha iyi bir seçenek bence.

İmkan varsa Realme GT2, hepsinden daha iyi.

Yazdığın 3 telefonun da dezavantajı var.
  • A34: Kamerası ve SoC'u, S20 FE'ye göre geride. Güncelleme ömrü 4 yıl Android.
  • A54: Kamerası ve SoC'u, S20 FE'ye göre geride. Güncelleme ömrü 4 yıl Android.
  • S20 FE: Kamerası ve SoC'u, A34'ten de A54'ten de üstün. Ancak güncelleme ömrü alırsa Android 14, almazsa Android 13 kalacak.
Realme GT2 ise kamera performansı olarak S20 FE denginde, daha iyi değil, ancak SoC olarak hepsinden daha iyi ve Android 15'e kadar destek alacak.

Yani konuya yazdığın bütün cihazların karışımı, Realme GT2 sonucuna çıkıyor.

A 34 kullanıcı olarak söylüyorum güzel cihaz. A54 olabilirdi. Ben pek oyun oynamıyorum zaten. Oyun perfornmansı düşünülürse işlemci farklarıyla. A54 ve S20 FE bakılabilir.

İmkan varsa Realme GT2, hepsinden daha iyi.

Yazdığın 3 telefonun da dezavantajı var.
  • A34: Kamerası ve SoC'u, S20 FE'ye göre geride. Güncelleme ömrü 4 yıl Android.
  • A54: Kamerası ve SoC'u, S20 FE'ye göre geride. Güncelleme ömrü 4 yıl Android.
  • S20 FE: Kamerası ve SoC'u, A34'ten de A54'ten de üstün. Ancak güncelleme ömrü alırsa Android 14, almazsa Android 13 kalacak.
Realme GT2 ise kamera performansı olarak S20 FE denginde, daha iyi değil, ancak SoC olarak hepsinden daha iyi ve Android 15'e kadar destek alacak.

Yani konuya yazdığın bütün cihazların karışımı, Realme GT2 sonucunda çıkıyor.

POCO X3 GT de var aslında iyi telefon olarak. Kamerası bir tık diğerlerine göre kötüdür ama performansı iyi. Yani kullandığım cihaz olarak deneyimlerimi söylüyorum. Telefon iyi telefon ama daha iyileride var. POCO F3 GT bana göre daha iyi bir model ama yanlış bilmiyorsam Türkiye'ye gelmedi. Hindistan sürümü vardı sadece.

Ama IPS LCD ekranı gerçekten ışıklı ortamda çok zorlaştırıyor işleri.

Dediğiniz telefonu duymuştum ama özellikleri iyi olduğunu biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı