A55 açılış ekranında kalıyor

OzelHaber

Hectopat
Arkadaşlar, Samsung A55 telefonum açılışta kalıyor. Servise gittim, bundan olmaz deyince baya moralim düştü. Son çare sizlerden bir çözüm fikri duyarsam mutlu olurum. Ayrıca açma tuşu ile ses kısma tuşuna bastım, telefon kapanıp aynı ekrana geliyor.

Dosya Ekleri

• IMG_3448.jpeg
    IMG_3448.jpeg
    143,7 KB · Görüntüleme: 36
Arkadaşlar, Samsung A55 telefonum açılışta kalıyor. Servise gittim, bundan olmaz deyince bayağı moralim düştü. Son çare sizlerden bir çözüm fikri duyarsam mutlu olurum. Ayrıca açma tuşu ile ses kısma tuşuna bastım, telefon kapanıp aynı ekrana geliyor.

Bundan olmaz derken, anakart mı yoksa yazılımsal bir problem mi? Ona göre bir bilgi vermediler mi?

Bundan olmaz derken, anakart mı yoksa yazılımsal bir problem mi? Ona göre bir bilgi vermediler mi?
Hocam babam nectech diye bir servise götürmüş ve format atılsa dahi bir şey olmazmış demişler.

Yetkili servise gönderin, Samsung yetkili sevisini arayın öncesinde. Telefon tamircileri telefonu tamir etmez paranızı alır idareten bir şey yapar daha sonra bunu tekrar edersiniz ve tamirci daimi müşteri edinir.
Olmadı göndereyim hocam

Galiba bootloopa girmiş. Hard reset dener misiniz bir kere
Hocam şu stock rom işini deniyorum olmaz ise deneyeceğim sağ olun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı