A55 açılış ekranında kalıyor

OzelHaber

Hectopat
Arkadaşlar, Samsung A55 telefonum açılışta kalıyor. Servise gittim, bundan olmaz deyince baya moralim düştü. Son çare sizlerden bir çözüm fikri duyarsam mutlu olurum. Ayrıca açma tuşu ile ses kısma tuşuna bastım, telefon kapanıp aynı ekrana geliyor.

Dosya Ekleri

• IMG_3448.jpeg
    IMG_3448.jpeg
    143,7 KB · Görüntüleme: 37
hocam telefon kapandığında tekrar aç ve ses kısma tuşuna sürekli bas. telefon güvenli modda başlaması lazım. eğer açılırsa son indirdiğin dosyayı yada uygulamayı kaldır.

hocam telefon kapandığında tekrar aç ve ses kısma tuşuna sürekli bas. telefon güvenli modda başlaması lazım. eğer açılırsa son indirdiğin dosyayı yada uygulamayı kaldır.

Bir de hocam telefonun tam modeli nedir? Orijinal yazılım olunca OEM kilit açık olmasa da açılıyormuş. Ona göre size Firmware önereceğim.
Hocam telefon kapansa yapıcam da telefon kapanmıyor ki 😶 Şarjin bitmesini bekledim bitti şarja koydum hiçbir tuşa basmamama rağmen direkt açıldı ve o ekranda kaldı.

hocam bu linkteki en üstte olan dosyayı indir ve tekrar dene.
Tamamdır hocam.

Hocam ses kısma ve güç tuşuna 15-20 sn basar mısınız? O zaman yeniden başlayabilir. Yada recovery Moda gir ve ordan power off dene
Hocam denedim öyle yeniden başladı, fakat yeniden başlarken yeniden o ekranda kaldı. Şimdi Recovery modda power off deniyim.

Hocam denedim öyle yeniden başladı, fakat yeniden başlarken yeniden o ekranda kaldı. Şimdi Recovery modda power off deniyim.
Yok hocam power off da telefon kapandı ama yani akıl almaz bir şekilde hiçbir tuşa basmamama rağmen açılıyor ve o ekranda kalıyor şarjda denedim zaten recovery mod şarjda açılıyor sanırsam bilgisayara usb şeklinde bağladım.

Evet ya da dur. Tekrar recovery moda gir orada reboot to bootloader seceneğini seç.
Hocam seçtim ve kapandı ve aynı ekrana açılış ekranına döndü. Öyle de kaldı. Bu arada indir dediğiniz dosya indiriliyor.

Evet ya da dur. Tekrar recovery moda gir orada reboot to bootloader seceneğini seç.
Hocam Odinin hangi versiyonunu indireyim sizce?

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı