Arkadaşlar, Samsung A55 telefonum açılışta kalıyor. Servise gittim, bundan olmaz deyince baya moralim düştü. Son çare sizlerden bir çözüm fikri duyarsam mutlu olurum. Ayrıca açma tuşu ile ses kısma tuşuna bastım, telefon kapanıp aynı ekrana geliyor.
hocam telefon kapandığında tekrar aç ve ses kısma tuşuna sürekli bas. telefon güvenli modda başlaması lazım. eğer açılırsa son indirdiğin dosyayı yada uygulamayı kaldır.
hocam telefon kapandığında tekrar aç ve ses kısma tuşuna sürekli bas. telefon güvenli modda başlaması lazım. eğer açılırsa son indirdiğin dosyayı yada uygulamayı kaldır.
Bir de hocam telefonun tam modeli nedir? Orijinal yazılım olunca OEM kilit açık olmasa da açılıyormuş. Ona göre size Firmware önereceğim.
Hocam telefon kapansa yapıcam da telefon kapanmıyor ki Şarjin bitmesini bekledim bitti şarja koydum hiçbir tuşa basmamama rağmen direkt açıldı ve o ekranda kaldı.
Yok hocam power off da telefon kapandı ama yani akıl almaz bir şekilde hiçbir tuşa basmamama rağmen açılıyor ve o ekranda kalıyor şarjda denedim zaten recovery mod şarjda açılıyor sanırsam bilgisayara usb şeklinde bağladım.
Hocam odin 3.14 versiyonu ile denedim, sizin attıgınız linkten indirdiğim dosyadaki dosyaları odin sırasıyla BL AP CP CSC yerleştirdim. Yok yine hata veriyor yani ne yapsam bilemedim.