S20 FE'den iPhone XS Max'e geçilir mi?

S20 FE'den iPhone 11'in baz modeline bile geçilmez.

S20 FE bataryasının nasıl yetmediğini anlamadım fakat S20 FE bataryasından memnun değilseniz X serisi hiçbir telefon memnun etmez sizi.

Hocam ben babam ve halam kullanıyoruz, en yeni cihaz benimki ve şarj konusunda en çok ben sorun yaşadım. S20 FE hatta genel olarak Samsung cihazlarda bir kalibrasyon sorunu var bire bir aynı cihazlar ve aynı kullanım senaryosunda ciddi ekran süresi farkı oluyor.

Daha üst model iPhone'a geçebilirsen geç yoksa geçme kalsın. Daha sonra imkan olunca satar üstüne para koyar geçersin.

S20 FE'den iPhone 11'in baz modeline bile geçilmez.

Hocam ben babam ve halam kullanıyoruz, en yeni cihaz benimki ve şarj konusunda en çok ben sorun yaşadım. S20 FE hatta genel olarak Samsung cihazlarda bir kalibrasyon sorunu var bire bir aynı cihazlar ve aynı kullanım senaryosunda ciddi ekran süresi farkı oluyor.
Evet kişiden kişiye göre değişiyor. Ben kendim 5 ila 7,5 saat arası alıyorum bazıları 8 saat bazıları 4 saat alıyor.

Cevaplarınız için teşekkürler dostlarım.
Ben de S20 FE'den bu yüzden nefret etmeye başladım. Performansı süper ama şarjı bildiğiniz su içer gibi gidiyor ve gereksiz bir şekilde aşırı ısınıyor. Ayrıca o kadar yavaş şarj oluyor ki, benim gibi Samsung kullanıcıları için tam bir işkenceden farksız resmen bu durum. Eski telefonum Oppo Reno 5 Lite'da hiç böyle sorunlar yaşamıyordum. Her ne sorun olduysa bu telefondan sonra başladı anlayacağınız.

Batarya önemliyse yeni çıkan 6000 MAH Galaxy M34 düşünebilirsin. Performansı bir S20 FE değil ama günü fazlasıyla çıkarır.
Bu saatten sonra Samsung'a geçmeyi düşünmüyorum artık.

Son düzenleme:
Cevaplarınız için teşekkürler dostlarım.

Ben de S20 FE'den bu yüzden nefret etmeye başladım. Performansı süper ama şarjı bildiğiniz su içer gibi gidiyor ve gereksiz bir şekilde aşırı ısınıyor. Ayrıca o kadar yavaş şarj oluyor ki, benim gibi Samsung kullanıcıları için tam bir işkenceden farksız resmen bu durum. Eski telefonum Oppo Reno 5 Lite'da hiç böyle sorunlar yaşamıyordum. Her ne sorun olduysa bu telefondan sonra başladı anlayacağınız.

Bu saatten sonra Samsung'a geçmeyi düşünmüyorum artık.
Çok yanlış bir yargıyla yaklaşıyorsun. S20 FE'nin verdiği performansı verip şarjı ondan bir tık fazla gidecek olan bir telefon sadece Realme GT 2 var fakat o S20 FE'den fazla ısınıyor.

Şarjı bildiğiniz su içer gibi gidiyor ve gereksiz bir şekilde aşırı ısınıyor. Ayrıca o kadar yavaş şarj oluyor ki,

Aynı sorunu cihaz daha 3 haftalıkken yaşadım ve Samsung bana sorunun Instagram kullanıyor olmamdan kaynaklı olduğunu söyledi, dediğiniz gibi bu ısınma beraberinde aşırı yavaş şarjı getiriyor.

İyi geceler arkadaşlar. Başlıkta da bahsettiğim gibi şu an S20 FE kullanıyorum ama bataryasından rahatsız olduğum için telefon değiştireceğim. (ya da değiştirmem herhalde bu konuyu günlerdir düşünmekteyim) bu sefer Apple'a da bir şans vermek istedim. Sıfırları çok pahalı olduğu için 2.el iPhone piyasasına bakıyorum arada sırada.

Sizce S20 FE'den 2.el iPhone XS Max'e geçilir mi arkadaşlar? (bu konuda sizin görüşlerinizi bi' alayım dedim.)

Tabii ki geçilmez.

İyi geceler arkadaşlar. Başlıkta da bahsettiğim gibi şu an S20 FE kullanıyorum ama bataryasından rahatsız olduğum için telefon değiştireceğim. (ya da değiştirmem herhalde bu konuyu günlerdir düşünmekteyim) Bu sefer Apple'a da bir şans vermek istedim. Sıfırları çok pahalı olduğu için 2.el iPhone piyasasına bakıyorum arada sırada.

Sizce S20 FE'den 2.el iPhone XS Max'e geçilir mi arkadaşlar? (Bu konuda sizin görüşlerinizi bi' alayım dedim.)

S20FE'den XS Max'e geçilmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı