A56 oyun oynarken donuyor

crexy.ee

Centipat
Hocam bir de A56 kullanıyorum, 1 aydan fazla oldu oyun oynarken böyle ara sıra bir drop giriyor donuyor düzeliyor geri. Ben genelde araba oyunları oynuyorum, ara sıra PUBG, şarkı dinleyerek oynuyorum böyle donuyor 2-3 saniye düzeliyor. Bir sorun olur mu bundan? İnternetten mi alakalı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir de A56 kullanıyorum, 1 aydan fazla oldu oyun oynarken böyle ara sıra bir drop giriyor donuyor düzeliyor geri. Ben genelde araba oyunları oynuyorum, ara sıra PUBG, şarkı dinleyerek oynuyorum böyle donuyor 2-3 saniye düzeliyor. Bir sorun olur mu bundan? İnternetten mi alakalı acaba?
Hocam muhtemelen RAM yetersiz kalıyor.

@crexy.ee mobil veri mi kullanıyorsunuz?
Hangi oyunlarda yaşanıyor?
FPS degerleriniz, sıcaklık değerleriniz nasıl?

Wi-Fi kullanıyorum, genellikle car parking, otobüs Ultimate simalatör, Clash Royale ve PUBG Mobile bir de eFootball genellikle car parking ve PUBG'de oldu 2-3 saniye donuyor sonra düzeliyor çok fazla olmuyor ama ara sıra oluyor her oyuna girince çok kalabalık ortama girersem oluyor PUBG 60-61 FPS alıyorum car parking de genellikle 60, 80-85 FPS'de gördüm sıcaklık genellikle 30-37 arası maximun oda çok nadir 38.5 gördüm ha bir de Samsung'un kendi uygulaması var oyun ayarını dengeli modda kullanıyorum RAM kullanımıda genellikle %20-42 aralığı.

Bana da internet sorunu gibi geldi efendim. Belki bir ihtimal işlemcinin aşırı yüklenmesi söz konusu olabilir ancak. Yoğun yerlerde oluyor demişsiniz.
Hocam ultra ayarlarda oynuyorum resim çekmek için car parking de o zaman oluyor böyle ani bir donma oluyor 2-3 saniye düzeliyor sonra.

Genellikle hep orta ayarda oynuyorum, bu herhangi bir sorun çıkarmaz değil mi ani donma 2-3 saniyeliğine sadece oyunlarda oluyor.

Performans moduna alırsanız takılmaların azalmasını gözlemleyebilirsiniz. Eğer takilma devam ediyorsa suçu oyunun üzerinde yıkabilirsiniz. 8 GB günlük kullanım için yeterli ancak oyunlar konusunda pek bir bilgim olmadığı için yorum yapmam doğru olmaz efendim.
Aynı anda beş oyun açmıyorsanız bırakın beşi, on beş tane de yükleyebilirsiniz bir soruna neden olmaz depolama dolmadığı sürece. RAM Plus ayarı açıksa onu kapatmayı/kapalıysa açmayı da deneyebilirsiniz. Eğer depolama alanınız %80 üzerinde dolu ise bu da sorunlara neden olabilir belki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı