A56 vs S24 FE vs S25 FE vs tablet

MotionBlurry

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hocalarım iyi sosyaller. Elimde biraz birikmiş param var. Şu anda A20 kullanıyorum yani ne alırsam alayım devrim niteliğinde olacak. Ablam bana "A56 alabilirsin" dedi ancak çoğu kişi A seri yerine S serisinin FE modellerini önermiş. Aklımda bir de tablet konusu var. Şu anki telefonla devam edip yanıma üniversitede kullanmak için bir tablet de düşündüm ve baktığımda büyük ekranlı bir telefon almanın tablet almaktan daha mantıklı olduğunu söyleyenler var. Sizce ne almalıyım, hangi yolu izlemeliyim? Samsung harici takılmak istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Hocalarım iyi sosyaller. Elimde biraz birikmiş param var. Şu anda A20 kullanıyorum yani ne alırsam alayım devrim niteliğinde olacak. Ablam bana "A56 alabilirsin" dedi ancak çoğu kişi a seri yerine s serisinin FE modellerini önermiş. Aklımda bir de tablet konusu var. Şu anki telefonla devam edip yanıma üniversitede kullanmak için bir tablet de düşündüm ve baktığımda büyük ekranlı bir telefon almanın tablet almaktan daha mantıklı olduğunu söyleyenler var. Sizce ne almalıyım, hangi yolu izlemeliyim? Samsung harici takılmak istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

A56 yeterli olur S24 FE'nin batarya ömrü çöp.
Yanına tablet olarakmin MatePad 11.5 ya da S10 FE alabilirsin.
Ders gibi konularda kalem destekli tablet > herhangi bir telefon.

A56 yeterli olur S24 FE'nin batarya ömrü çöp.
Yanına tablet olarakmin MatePad 11.5 ya da S10 FE alabilirsin.
Ders gibi konularda kalem destekli tablet > herhangi bir telefon.
Hocam tablet konusu şu şekilde. Ya telefon ya da tablet alacağım. O yüzden sordum. Ayrıca S26 serisi beklenir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı