RTX 4070 sistem vs RTX 5070 sistem

Metin B

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, seneye babamın yanında fabrikada çalışmaya başlayacağım. Babam maaşımı ellemeyeceğini söyledi, yani paranın tamamı bana ait ve kendime ilerleyen zamanlarda bilgisayar toplamayı düşünüyorum. 4070 toplasam yeterli mi yoksa 5070 mi toplamalıyım merak ediyorum. 5-6 ay para biriktirip sistemi toplamayı düşünüyorum. Ayrıca sistemi topladıktan sonra aklımda yayın açmak, oyun editleri yapmak vb. var. Sizce 4070 mi dizmeyi düşünmeliyim yoksa 5070 mi?

Merhabalar, seneye babamın yanında fabrikada çalışmaya başlayacağım. Babam maaşımı ellemeyeceğini söyledi, yani paranın tamamı bana ait ve kendime ilerleyen zamanlarda bilgisayar toplamayı düşünüyorum. 4070 toplasam yeterli mi yoksa 5070 mi toplamalıyım merak ediyorum. 5-6 ay para biriktirip sistemi toplamayı düşünüyorum. Ayrıca sistemi topladıktan sonra aklımda yayın açmak, oyun editleri yapmak vb. var. Sizce 4070 mi dizmeyi düşünmeliyim yoksa 5070 mi?
Hocam şimdi tam anlayamadım, seneye dediğiniz Ocak ayımı oluyor ? Eğer seneye bu zaman ise kafadan 1 yıl koyduk işe başladınız diyelim 6 ay da para biriktirdiniz 1.5 sene yapar o zamana kadar çok su akar teknolojide bence parayı biriktirince önerileri isteyin. 1 ay içinde RAM fiyatları 5x yaptı siz düşünün.

Hocam şimdi tam anlayamadım, seneye dediğiniz ocak ayımı oluyor? Eğer seneye bu zaman ise kafadan 1 yıl koyduk işe başladınız diyelim 6 ay da para biriktirdiniz 1.5 sene yapar o zamana kadar çok su akar teknolojide bence parayı biriktirince önerileri isteyin. 1 ay içinde RAM fiyatları 5X yaptı siz düşünün.

Temmuz'da 18i dolduracağım 18i doldurur doldurmaz babamın yanında çalışacağım ayrıyeten şimdiden sorarsam belki ileride kafam rahat eder diye düşündüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı