A6 5400K sistem için ekran kartı tavsiyesi

wumpurc

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba
Ekran kartımı değiştirmek istiyorum. Bütçe olarakta en fazla 600 -700.
İşlemci: A6-5400k
Anakart: Msi ms-7721 fm2-a55m-e33
RAM: GSkill 1600MHz 8GB DDR3
Ekran kartı: HD6700 PSU: Cooler Master cmp b 500watt

Bu sistemde ekran kartından sonra hangi parçaları değiştirmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
Ekran kartımı değiştirmek istiyorum. Bütçe olarakta en fazla 600 -700.
İşlemci: A6-5400k
Anakart: Msi ms-7721 fm2-a55m-e33
RAM: GSkill 1600MHz 8GB DDR3
Ekran kartı: HD6700 PSU: Cooler Master cmp b 500watt

Bu sistemde ekran kartından sonra hangi parçaları değiştirmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Gtx 950 almalısınız. Darboğaz can sıkıcı bir problem olmayacaktır. Önerim:

MSI GTX 950 GAMING 2G Nvidia

Daha ucuz olsun derseniz:

Asus GTX950-DC2OC-2GD5 Nvidia

950 370'den gözle görülür daha performanslıdır. Ama @JaroxJamaica 'nın dediği gibi darboğaz yapabilir. Ama işlemciye yük bindiren ayarları kısıp ekran kartına yüklenenleri açarsanız çok da darboğaz yaşamayabilirsiniz. Bu arada 370 için 4 GB VRAM'e gerek olmadığını düşünüyorum. Zira 4 GB'lık ayar açarsanız zaten oyunu oynayamazsınız.

Dual Graphics kullanabilmesi için AMD önerdim. Ayrıca ileride yeni bir sistem alacak olur ise ekran kartına daha sonradan masraf yapabilir diye düşündüğümden ileriye dönük bir ekran kartı koydum.

Dual Graphics için uygun değil ama apu ve gpu. Hem de tek karttan performs almak her zaman için daha iyi.

Dual Graphics kullanabilmesi için AMD önerdim. Ayrıca ileride yeni bir sistem alacak olur ise ekran kartına daha sonradan masraf yapabilir diye düşündüğümden ileriye dönük bir ekran kartı koydum.
5400k i DG kullanmak için sadece HD6670 kullanması lazım diğer türlü sadece harici ekran kartını kullanır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı