Selamlar arkadaşlar. Bugün MSI Afterburner ile GPU kullanımlarıma vs baktım ve anlamadığım şekilde GPU kullanımım %100 iken %0'a düşüyor birden. Bu normal mi bana yardımcı olur musunuz?
Selamlar arkadaşlar. Bugün MSI Afterburner ile GPU kullanımlarıma vs baktım ve anlamadığım şekilde GPU kullanımım %100 iken %0'a düşüyor birden. Bu normal mi bana yardımcı olur musunuz?
Bilgisayarınızın o derecelerde çalışması için olağanüstü bir sıvı soğutma kullanıyor olmanız lazım. Büyük ihtimalle yanlış ölçüyor Afterburner. Eğer takılmalar hissetmiyorsanız problem yok.
Bilgisayarınızın o derecelerde çalışması için olağanüstü bir sıvı soğutma kullanıyor olmanız lazım. Büyük ihtimalle yanlış ölçüyor Afterburner. Eğer takılmalar hissetmiyorsanız problem yok.
Eğer termal macun değiştirmeyi ve temizliği doğru yaptığınızdan eminseniz oyun içi ayarlarınızı en düşüğe çekip FPS sabitlemeyi deneyin. Böyle test edip geri dönüş yapar mısınız?
Eğer ortalama 45-60 arası alıyorsanız sahip olduğunuz sistemde normal bir değer.
Maalesef takılma sorununu nasıl çözebileceğinizden emin değilim.
ISLC kullanmayı deneyebilirsiniz.
Bu şekilde.