A6 6400k sistemde oyun içi GPU kullanımı bir anda %0 oluyor

_Mustafa

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Bugün MSI Afterburner ile GPU kullanımlarıma vs baktım ve anlamadığım şekilde GPU kullanımım %100 iken %0'a düşüyor birden. Bu normal mi bana yardımcı olur musunuz?

• AMD A6 6400k.
  • 8 GB RAM.
  • Dahili grafik birimi (HD8470D)

Screen04.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar arkadaşlar. Bugün MSI Afterburner ile GPU kullanımlarıma vs baktım ve anlamadığım şekilde GPU kullanımım %100 iken %0'a düşüyor birden. Bu normal mi bana yardımcı olur musunuz?

• AMD A6 6400k.
  • 8 GB RAM.
  • Dahili grafik birimi (HD8470D)

Eki Görüntüle 1362459
Bilgisayarınızın o derecelerde çalışması için olağanüstü bir sıvı soğutma kullanıyor olmanız lazım. Büyük ihtimalle yanlış ölçüyor Afterburner. Eğer takılmalar hissetmiyorsanız problem yok.

Bilgisayarınızın o derecelerde çalışması için olağanüstü bir sıvı soğutma kullanıyor olmanız lazım. Büyük ihtimalle yanlış ölçüyor Afterburner. Eğer takılmalar hissetmiyorsanız problem yok.

Orasını bende anlamadım hocam ama CPUID HWMonitor ile baktığımda 65-70 derecelerde geziyor. Takılmalar maalesef hissediyorum.

1-2 hafta olmuştur temizlemem, macun ise 3-4 ay oluyor sanırım ya da daha fazla.
Eğer termal macun değiştirmeyi ve temizliği doğru yaptığınızdan eminseniz oyun içi ayarlarınızı en düşüğe çekip FPS sabitlemeyi deneyin. Böyle test edip geri dönüş yapar mısınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı