A7 2017 ROM yükleme ekranında kaldı

stas1f1

Hectopat
Katılım
15 Ağustos 2018
Mesajlar
76
Yer
Adana-Seyhan
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar telefonum A7 2017. Custom ROM yükleme yerine girmek istedim böyle bir ekran çıktı. ROM yüklemeyecektim zaten sadece bakmak istemiştim ne var diye, ekran böyle kaldı ne yapacağım?
 

Dosya Ekleri

  • 20210121_160122.jpg
    20210121_160122.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 37
Batarya varsa çıkarıp takın. Yoksa Odin ile PC'ye bağlayıp F. Reset Time tikliyken yazdırma yapın. Ayrıca uzun süre kapatma tuşuna basmayı denediniz mi?
 
ROM yükleme işlemini TWRP ile yapın, öncelikle telefonu kapatın. Tekrar download moda alın, sonra cihazınıza uygun TWRP dosyasını indirin. Odin ile telefona flashlayın. Sonra cihazı power+ ses arttırma tuşlarıyla açın. Sonra PC'ye bağlayın. Telefona ROM dosyasını atın. TWRP menüsünde ınstall diye bir seçenek olacak. Oradan ROM'un ZIP dosyasını flashlayın. Cihaz tamir oldu :)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı