Çözüldü A7 2017'ye ROM nasıl atılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yigitkajmer

Hectopat
Daha fazla  
Elimizde A7 2017 var annem kullanıyordu. Sürekli uygulama donması ve çökmesi yaşıyoruz. Yeni telefon olarak A34 aldık bugün geldi Smart Switch ile her şeyi A34'e geçirdim. A7 2017'yi sıfırlayıp Android sürümünü yükseltmek istiyorum çünkü kardeşime vereceğiz telefonu. Buna hangi ROM'u atmalıyım neyi yüklemeliyim nasıl atmalıyım her şeye ihtiyacım var. Bilen yardımcı olabilir mi rica etsem?

Çözüm
Kurulumu sonradan bu telefona LineageOS kurmak isteyenler için toparlayayım.
Minimal ADB, rom ve gapps dosyalarını indirelim.
  • Rehbere göre TWRP kurun. Download twrp-3.7.0_9-0-a7y17lte.img.tar
  • Rehber: Samsung cihazlara Custom ROM kurma
  • PC telefonu görüyorsa romu kurduktan sonra gapps flashlayıp kullanabilirsiniz. PC telefonu görmüyorsa rom ve gapps dosyalarının adını sadece rom ve gapps yapıp ADB'nin olduğu klasöre atın.
  • TWRP'den Advanced kısmından Sideload okunu kaydırdıktan sonra CMD'ye adb sideload rom.zip kodunu yazın. Kurulum bittikten sonra tekrar oku kaydırıp adb sideload gapps.zip kodunu yazın. Kurulum bittikten sonra reboot yapabilirsiniz.
Android 13 gapps kuramazsın. Videodaki işlemleri tekrar baştan yapıp sideload okunu kaydırıp rom kurduktan sonra tekrar sideload okunu kaydırıp attığım gapps kur.
Linki kurdum çalıştı hocam indirebildim uygulamaları sonunda.Allah razı olsun hocam sizden de.Bilmeyene sabırla tek tek anlattınız öğrettiniz helal olsun.Bir eski telefon güncelleme rehberi daha technopat ın raflarına eklenmiş oldu.

Kurulumu sonradan bu telefona LineageOS kurmak isteyenler için toparlayayım.
Minimal ADB, rom ve gapps dosyalarını indirelim.
  • Rehbere göre TWRP kurun. Download twrp-3.7.0_9-0-a7y17lte.img.tar
  • Rehber: Samsung cihazlara Custom ROM kurma
  • PC telefonu görüyorsa romu kurduktan sonra gapps flashlayıp kullanabilirsiniz. PC telefonu görmüyorsa rom ve gapps dosyalarının adını sadece rom ve gapps yapıp ADB'nin olduğu klasöre atın.
  • TWRP'den Advanced kısmından Sideload okunu kaydırdıktan sonra CMD'ye adb sideload rom.zip kodunu yazın. Kurulum bittikten sonra tekrar oku kaydırıp adb sideload gapps.zip kodunu yazın. Kurulum bittikten sonra reboot yapabilirsiniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı