Heunzey
Kilopat
Şimdi hocam en son dediğim gibi TWRP kurulumu Pass demesine rağmen kurulmamıştı. Simdi emin olmak üzere telefona USB hata ayiklama ve OEM kilidini açtım siradaki adim da ne yapacağım.
Hocam oradaki süs desem inanır mısınız?Şimdi hocam en son dediğim gibi TWRP kurulumu Pass demesine rağmen kurulmamıştı. Simdi emin olmak üzere telefona USB hata ayiklama ve OEM kilidini açtım siradaki adim da ne yapacağım.
Hocam oradaki süs desem inanır mısınız?
OEM kilidi zaten açık demesi lazım.
Fastboot moda girebiliyor musunuz hocam?Ee hocam nereden açacağız peki? Bu konu hakkında bilgim yok hiç.
Fastboot moda girebiliyor musunuz hocam?
Bu şekilde deneyin hocam.Fastboot moduna girme kombinasyonu neydi hocam?
Ona göre deneyip söyleyeyim size.
Bu şekilde deneyin hocam.
Odin'e girerse recovery menüsünden girersiniz.Rehber: ADB komutları Custom recovery kurma
Selam, Daha öncelerinde Samsung cihazlara Custom recovery kurmasını göstermiştim. Şimdi sıra tüm telefonlarda :D Öncelikle buradan driveri yükleyelim: https://forum.xda-developers.com/t/official-tool-windows-adb-fastboot-and-drivers-15-seconds-adb-installer-v1-4-3.2588979/ Kurulumu basit hepsine...www.technopat.net
Hiçbirini
Shift+ sağ tık >>power Shell.
![]()
Cihazım gözüktü mü şimdi?
![]()
![]()
Hocam telefon açılıp kapandı. Şimdi fastboot modda mı?
Hocam...Eki Görüntüle 1504367
Eki Görüntüle 1504376
Hocam telefon açılıp kapandı. Şimdi fastboot modda mı?
Hocam OEM açma kodunu yazdım ama veriler sıfırlanacak dediğini görünce çektim fişten bir şey olur mu ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.