A7 2018 vs Mate 20 Lite

Sizce hangisi ?

• Samsung Galaxy A7 2018

Oy: 1 14,3%
  • Huawei Mate 20 Lite

Oy: 6 85,7%

• Oy verenlerin toplamı
    7

Dark Gamer

Megapat
Makaleler
5
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba. Kullandığım telefonum eski ve ekranı kırıldı. Yeni telefon almayı düşünüyorum. Bütçem en fazla 3000 TL. A7 2018 ve Mate 20 Lite arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Diğer önerilere de açığım fakat ithalatçı garantili ve internet üzerinden almayı düşünmüyorum. Tercihinizi söylerken nedenini de belirtirseniz sevinirim. İhtiyacım olan sosyal medya, Clash of Clans, Clash Royale oyunlarını rahat oynatan, şarjı iyi dayanan, geleceğe dönük (en az 2 sene rahatça kullanabileceğim) ve kamerası güzel bir telefon.

CPU ve GPU olarak Mate 20 Lite daha güçlü. A7 modelinin Amoled ekran avantaji var. Batarya kapasitesi olarak Mate 20 Lite daha büyük bir bataryaya sahip ancak daha yüksek çözünürlük ve IPS ekran dolayısıyla aradaki batarya performansi çok fazla olmayacaktır, ayrica Kirin 710 daha güç harcayan bir model Exynos 7885 modeline göre.

Mate 20 Lite hızlı şarj desteği var, A7 2018 modelinde hızlı şarj yok. Type C ve bildirim ledi avantaji da var Mate 20 Lite modelinin.

Kameralara gelirsek iki modelin kamera karşılaştırmalarını bulamadim. Mate 20 Lite 1080P 60 FPS özelliği avantajı var A7 modeline göre.

Arka kamera fotoğraf tarafinda büyük ihtimal A7 daha iyi sonuç verecektir. Ön kamera hakkinda bir şey diyemem.

Bu modeller yerine Mi 8, PF1, S8 serisi alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı