HP Pavilion 2019 GTX 1650 Ti alınır mı?

• Konuyu başlatan awoxf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 789
İlk açıldığı günden beri kronik ısınan bir cihazı temizlikle düzeltmek neden mühendislerin aklına gelmedi anlam veremedim bu mesajdan sonra.

Şöyle bir şey buldum monitör dahil değil demiş ama yoruma birisi 9 olur mu demiş, satıcı konuşalım demiş bir şansınızı deneyin derim, geri kalan parayla monitör çözebilirsiniz.

Bir de şöyle bir şey var monitör dahil ve ekran kartı 2060 Super ama işlemci çok düşük yüksek miktarda darboğaz yapacaktır, şimdilik idare eder ileride işlemci yükseltirim derseniz 10 numara bence bu fiyata.

Pavilion'daki ekran kartı halihazırda ölü bir kart ve yılların getirdiği eskimişlik ve performans kaybı artı olarak laptopların yükseltilebilir olmamaları göz önüne alındığında pek geleceğe yönelik bir şey değil, masaüstünü en azından paran oldukça yavaş yavaş yükseltebilirsin, monitörü de istediğin gibi değiştirebilirsin, 15.6 inç ekrana maruz kalmak hoş bir şey değil. Yani sürekli oradan oraya giden birisi değilsen laptop her açıdan mantıksız, muadil masaüstü bilgisayarlara göre oldukça pahalı daha ne sayıyım bunlarda yetmediyse siz bilirsiniz ben deneyimlerimden yola çıkarak elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım gerisi sizde.

Şöyle bir şey buldum monitör dahil değil demiş ama yoruma birisi 9 olur mu demiş, satıcı konuşalım demiş bir şansınızı deneyin derim, geri kalan parayla monitör çözebilirsiniz.

Bir de şöyle bir şey var monitör dahil ve ekran kartı 2060 Super ama işlemci çok düşük yüksek miktarda darboğaz yapacaktır, şimdilik idare eder ileride işlemci yükseltirim derseniz 10 numara bence bu fiyata.
Hocam merhabalar attığın sistemler çok güzel ancak elden almak tercihim olur.

Ben Pavilion için dedim alınır diye. O Pavilion'u alın bence. En iyi seçeneğiniz o şu an. Bakımını yaptınız mı mis gibi cihaz.
Hocam sondaki dediğim de pavilion. Sadece o ürüne yetişemedim fiyat olarak. Buldugum pavilion:
İ5 10300h
8 ram
128 ssd
1tb hdd
Gtx 1650

Alayım mı arkadaşlar

Hocam merhaba attığın sistemler çok güzel ancak elden almak tercihim olur.

Hocam sondaki dediğim de Pavilion. Sadece o ürüne yetişemedim fiyat olarak. Buldugum Pavilion:
i5 10300H
8 RAM
128 SSD
1TB HDD
GTX 1650

Alayım mı arkadaşlar

Alın hocam. Sizin son dediğinizde 1060 vardı ondan alınmaz dedim. Bence bu cihaz alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı