A700F TWRP Sorunu

Daha fazla  
Merhabalar, telefonum birazcık tarih öncesinden kalma biliyorum. Yaklaşık bir sene önce yeni telefon aldığım için kutusuna koyup saklıyordum lazım olur diye. O gün geldi, telefonu açtım çalışıyor pek bir sorunu yok fakat 1 sene önce TWRP sorunsuz bir şekilde çalışıyordu, şu an normal recoverye tuş kombinasyonuna bastığımda TWRP yazısında kalıyor ve hiçbir şey olmuyor. ODIN ile stock ROM attım, telefonu wipeladım sonra tekrar root atıp Official TWRP App ile recovery.img'yi flashlamaya çalışırken 'Official TWRP App durduruldu.' hatasını aldım. Bazen de bu hata 'Paket yükleyici durduruldu.' olarak gözüküyor. Sistem uygulamarını karıştırırken 5-6 tane uygulama buldum uygulamaların adı yok sadece (com.xxxxxx.xxxx) olarak gözüküyor. Bütün sistem dosyalarını silip stock ROM'u tekrar kurmayı düşündüm ama TWRP'ye hiçbir şekilde erişimim olmadığı için sistem dosyalarının da silemiyorum. Bana yardımcı olabilecek herkes için şimdiden teşekkürler. Gerçekten zor bir durumdayım.

Hmm. Cihazin bootloader'i fabrikadan acikmis. İsimizi kolaylastirir. Odin uzerinden fabrika yazilimini atin, sonra TWRP'yi flash edersiniz.
Recovery moda almak istediğimde Teamwin Recovery Project yazısında kalıyor(Menü gelmiyor sadece splash art'ı görüyorum) :/ günlerdir kafa yoruyorum neyde sorun olabilir diye bulamıyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı