Plus olan modeli alma o zaman direk S6 Edge modelini al. Kamera konusunda S serileri her zaman A serilerin üst modelidir. Yanlışım yoksa Samsung'un en üst telefonları 1-Note 2-S serileri.
Plus olan modeli alma o zaman direk S6 Edge modelini al. Kamera konusunda S serileri her zaman A serilerin üst modelidir. Yanlışım yoksa Samsung'un en üst telefonları 1-Note 2-S serileri.
S6 Edge Plus aldım arkadaşlar. XZ kullanan bir arkadaşım beni baya bir etkiledi. Sanırım çok doğru bir seçim yaptım. Ekranı ve kamerası muazzam. Hızlı şarj ise çok iyi. Hepiniz sağolun.
S6 Edge Plus aldım arkadaşlar. XZ kullanan bir arkadaşım beni baya bir etkiledi. Sanırım çok doğru bir seçim yaptım. Ekranı ve kamerası muazzam. Hızlı şarj ise çok iyi. Hepiniz sağolun.
Dostum yanılıyorsun, hatırlarsan Samsung S3 tanıttıktan sonra bir üst modeli olarak Note2 tanıtmıştır. S5-Note4 ve S6-Note5 gibi. S serisinden sonra biraz daha iyi olarak Note serisini tanıtıyorlar ve bir rakam geriden geldiği halde Note'ler biraz daha iyi oluyor. Note6, S7 den üstün özellikteydi sadece sorundan dolayı kaldırdılar. Yeni çıkacak S8 in rakibi Note7 olabilir.(Note serileri S serilerinden en az yarım tık daha ilerde, en azından Samsung'a göre)
Note5 ve S7 karşılaştırmak olmaz aynı yılda çıkan telefonları karşılaştır benim yaptığım gibi, hangisinin daha önde olduğu belli. Yanlış anlama ben asla Note kullanmam S serileri her zaman favorimdir ama böyle bir gerçekte var.
S6 Edge Plus'ın bataryası nasıl kötü ya. Pixel ROM'dayım şuan 6-7 saat ekran alıyorum. Stock Marshmallow, xPosed ve birkaç program ile 8-9 saate çıkabiliyor. Buraya attım mı bilmiyorum 10 saat görmüştüm.