A8 2016 mı yoksa S6 Edge Plus mı?

Aynı paraya hangisi alınır?

• Samsung Galaxy A8 2016

Oy: 6 30,0%
  • Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Oy: 14 70,0%

• Oy verenlerin toplamı
    20
@Sinan05 Fotoğraf kalitesi olarak iki telefonda memnun eder, renk doğruluğunda P9 daha iyi görüntü sağlar, Amoled renkleri abartır. Günün sonunda iki telefondan da memnun kalırsın.
@Azyer-Çokişyapar Exynos 7420 ile SD 820-8890 arasında işlemci gücü olarak arada da %30 civarı fark vardır. GPU tarafında ise %60-70 civarları fark var.

Ayrıca Super AMOLED panellerin bir eksisi var, kırdığınız an eksi sekiz yüzdesiniz. Ne demek istediğimi kıran anlar...

@MrClutchh Error verdim, ne diyon la değişik.:D:D
Ahahaah :D :D. Bu paneller tümleşik olduğu için tamamı değişmesi gerekiyor, nerdeyse bir telefon parası vermen gerekiyor. Benim tabletin 2K Amoled ekranı vardı 1200 falandı sanırım sıfırı, ekran camı pert dokunmatik çalışıyor. 800-900 istiyordu servis :D Geçen S6 Edge+ düşürdüm kaydı elimden, cüzdanımdan yaşlar akıyordu en son. Neyse ki bir şey olmamış [emoji16] [emoji16]

Orası öyle, İPS ekranlarda pahalı oluyor. Modelden modele göre değişiklik gösteren bir durum aslında bu. Ekran gövde oranı yüksek olan telefonların ekranını değiştirmek büyük mesele.
Yanlış bilmiyorsam IPS panel iki parçadan oluşuyor ve onu ayırabiliyorlar, o yüzden biraz daha tasarruflu tamiri.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı