TicketedLawyer
Hectopat
S6 edge
Sonraki güncellemelerle gelir diye düşünüyorum.Hayda, senin telefonunun S6 Edge mi? Şu modellerini belirtin, kafamız allak bullak oluyor sonra, tam olarak baktın mı ayarlara? S6 Edge modeline böyle bir ayar gelmesini beklerdim açıkçası.
Çözünürlük ayarı zaten yoktu. Sadece Game Launcher ile oyunlardaki çözünürlüğü ayarlayabiliyorduk, hala öyle.S6 edge kullanıcıları güncellemeden sonra çözünürlük ayarının kalktığını söylüyor ve öyle oldu artık ayarlanamayacak.
Miladi doldugu vakit Custom ROM seçeneklerine yönelebilirler. Ben XDA'da genel Exynos 7420'li cihazların chat grubundayım, zaten günlerdir Nougat kullaniyordum. Sağlam bir Custom ROM çıkarsınlar hemen geçeceğim tekrar.@TicketedLawyer S6 Edge modeline bir daha güncelleme geleceğini hiç sanmam. Android O gelmez. Telefon 2 yılını doldurdu mu Samsung güncellemeyi keser, diğer firmalarda da durum bu. Gelmezse de önemsenecek bir durum değil.
Evet.Game Launcher uygulamasında çözünürlük değiştirebilir musun oyunlar için?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.