Hell's Angel
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, yaklaşık 20-25 gündür oyunlarda (LOL, CS) bilgisayarım ani FPS düşüşlerine maruz kalıyor. Normalde 150-200 arası iken en ufak bir efekt artışında 50-30-25 gibi çok komik sayılara düşüyor FPS. Kullandığım işlemci, ekran kartına göre eski ve güçsüz kalıyor fakat MOBA tarzı oyunlar için de gayet yeterli diye düşünüyorum, bilmiyorum belki de yanlış düşünüyorumdur.
2 farklı program kullandım işlemci sıcaklığı ölçen birinde 80-110 arası derece arası gösteriyor işlemci sıcaklığı, ben de farklı bir program kullandım bunda gayet normal gözüyor işlemci fanı aldığımdan beri hiç değiştirmedim macununu da değiştirmedim stock fan kullanıyorum acaba işlemci fanı değiştirmem gerekiyor mudur?
Biraz karmaşık oldu kusura bakmayın.
Sistem:
2 farklı program kullandım işlemci sıcaklığı ölçen birinde 80-110 arası derece arası gösteriyor işlemci sıcaklığı, ben de farklı bir program kullandım bunda gayet normal gözüyor işlemci fanı aldığımdan beri hiç değiştirmedim macununu da değiştirmedim stock fan kullanıyorum acaba işlemci fanı değiştirmem gerekiyor mudur?
Biraz karmaşık oldu kusura bakmayın.
Sistem:
- A8 5600K 3.6 GHz APU
- GTX 750 Ti
- 8GB DDR3 1333 MHz
- A85 X-MA motherboard
- 350W thermaltake power
Son düzenleyen: Moderatör: