A8 5600k Sistem Uyumluluğu

TRSami01

Megapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
l7VrLp.jpg

Linkler
Anakart - İşlemci - Kasa - GüçKaynağı - HDD - Ram - EkranKartı

Bu sistem ile GTA Online ? Oynayabilirsem Hangi Ayarlarda ? Topladığım Parçalar birbirleri ile uyumlumu ?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 481
A8 5600K nın içinde ekran kartı var ama galiba onu takamıyoruz.
Ekran kartı işlemci ile birleşik. Apu işlemci ile yapılan bir sistemde harici ekran kartına gerek duyulmadan işlemcinin içindeki ekran kartıyla oyun oynanabilir. A8 5600K ile 800x600 çözünürlükte normal ayarlarda Gta V oynayan var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

şuanki sistemim E7500 ve HD 4650 1GB 2GB Ram
bununla 800x600 windowed mode ile normal ayarlarda gta 5 oynuyorum fakat online oynamak için daha iyi bir sisteme ihtiyacım var. şuan sizden istediğim sadece topladığım sistemin uyumlu olup olmadığı konusunda yardımcı olmanız. şuan bütçem yok. biriktiriyorum

şuanki sistemim E7500 ve HD 4650 1GB 2GB Ram
bununla 800x600 windowed mode ile normal ayarlarda gta 5 oynuyorum fakat online oynamak için daha iyi bir sisteme ihtiyacım var. şuan sizden istediğim sadece topladığım sistemin uyumlu olup olmadığı konusunda yardımcı olmanız. şuan bütçem yok. biriktiriyorum
Kardeşim uyumlu olmasına uyumluda, aldıgın işlemcinin içinde ekran kartı zaten var ama giriş seviyesi bir ekran kartı. Sizin o işlemciye ekran kartı almanızın hiçbir mantığı yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı