A8 6600K Sistem Toplama

Finish Him

Hectopat
Katılım
17 Eylül 2015
Mesajlar
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben yeni bir bilgisayar alacağım ve bu bilgisayarımın ekran kartı Amd. Benim Amd ekran kartıyla hala yaşamakta olduğum bir sorun var. Bu yüzden tereddüt ediyorum. Yeni alacağım bilgisayarın özellikleri:
8 GB RAM
Amd radeon R7 8570 grafik 4 çekirdek Apu ekran kartı
Amd A8 6600k işlemci
Şimdi gelelim sorulara:
1- Bu bilgisayar Gta V gibi güçlü sistem gerektiren oyunları yüksek veya orta ayarlarda açar mı ?
2- Amd ekran kartı yerine Nvidia GT 750 ti 2gb 128 bit almam gerekir mi? ( GTX 750 ti nin yukarıdaki oyunlar için yeterli olup olmadığını bilmiyorum. Bütçem çok yüksek değil o yüzden gtx 750 ti ekran kartının 128 bit olanına baktım )
3- Son olarak alacağım yer toplama pc satıyor. Ve fiyatları normale göre daha düşük. Sitede videolar var ancak yine de güvenebilir miyim bilmiyorum. Eğer yasak değilse sitenin linkini yorum olarak yazarım. ( dediğim gibi yasak mı değil mi bilmiyorum yorum olarak yazarsanız sevinirim )
Bütçem çok yüksek değil. Ekran kartına maks. 300 tl verebilirim o yüzden eğer Amd ekran kartına olmaz diyorsanız maks. 300 tl lik Gta 5 'i high veya normalde açabilecek bir ekran kartı var mıdır ? ( Tercihen nvidia )
Şimdiden teşekkürler....

Sitenin adresi : Teknocebim - En Yakın Teknoloji
Alacağım pc : Teknocebim - En Yakın Teknoloji
Sizce bu siteye güvenebilir miyim ?
 
Öncelikle İyi Forumlar,
Site paylaşmanın yasak olacağını düşünmüyorum.(Reklam amaçlı olanlar dışında.) Çoğu kullanıcı sistem tavsiyesi yaparken zaten site linki atıyor.
Sorunuza gelince 300 Tl'ye GTA 5 high veya normal oynatacak ekran kartı yoktur. Tam bütçe belirtirseniz GTA % için en uygun sistemi size toplayabilirim.
 
Ben sitenin adresini ve bilgisayarın adreslerini attım tek sorun normal fiyatların hatırı sayılır derecede altında ve Amd ile yaşayabileceğim sorunlardan korktuğum için ekran kartı tavsiyesi istedim bütçem çok fazla değil en fazla zorlarsam 500 tl olur ama sadece ekran kartı için. Çünkü ben sıfırdan bir bilgisayar alacağım. Bunun sebebi de şu anda laptop kullanıyor olmam. Asıl sorum yukardaki siteye güvenebilir miyim ?
 
Benim anlamadığım sıfırdan bir sistem mi toplayacaksınız yoksa sadece ekran kartı mı alacaksınız.
Siteye gelince adını ilk defa duyuyorum. Ve biraz saçma geldi. Call of Duty AW oyununu en son ayarda açar dediği bilgisayara AMD RADEON HD 8570D-128 BİT 4GB Ekran kartı takmışlar. Gerisini siz düşünün.
 
Sıfırdan pc toplayacağım. Orda Amd Rodeon hd 8570 128 bit ekran kartı takmışlar ancak technopat'ın pc toplama videolarında da var Apu ekran kartları öyle oluyor. Onlar da böyle bir sistem topladılar ve ekran kartını tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 250-300 Tl arası bir ekran kartı takıp oyun testleri yapmışlardı. Benim sorum siteye güvenebilir miyim yoksa güvenemez miyim ? Daha önceden video vardı alt tarafta ancak şimdi video kaldırılmış orada sistem özellikleri falan gözüküyor ancak ürün fazla ucuz geldi ben bu yüzden şüphe ediyorum.
 
Technopat'da bu kadar düşük bir kartın test edildiğini hatırlamıyorum. Tam bütçe verin ona göre o sitedekinden daha güzel sistem toplayalım. Ve ayrıca dediğim gibi 250-300'lik bir ekran kartı ile GTA 5 oynayamazsınız. Sınırınız GTX 750 ti olmalı.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video
benim bütçem tüm kasa parçaları ve kasa için maks. 1500-1700 TL bu da çok mümkün değil hatta neredeyse hiç değil ben de bu şirketi gördüm ve baktım emin olamadığım için buraya yazdım deiğim gibi 1500-1700 TL arası böyle bir pc maalesef ben toplarsam mümkün değil ben de toplanmışlara yöneldim gta 5 gibi oyunları high ayarlarda 60 fps açan bilgisayarı siz ne kadara toplayabilirsiniz ?
 
Buyurun hocam.
upload_2015-9-17_18-27-30.png

upload_2015-9-17_18-27-39.png


İşlemcinin Pentium olduğuna bakmayın. OC ile çok güçlü bir hal alıyor. OC yapmasanız bile yeterli olacaktır.
Siz yeter ki isteyin hocam. (y)
 
iyi hoş ama güçlü bir pc yi 1500-1700 TL toplamam mümkü mü ? ( sıfır ve anakart , ram , ekran kartı vs. yani bütün pc yi ) eğer söylediğim fiyatlar olmuyorsa min. ne kadar tutar ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı