Çözüldü A8 7410 laptopa macOS kurulumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Ankara
Merhaba, benim bir laptopum var. Buna bir macOS ya da o tarz bir şey kurmak istiyorum. Bu konudaki bilgim sıfıra yakın.
Laptopun özellikleri altta var. Uyumlu olur mu? Kurulursa hangisi kurulur? Öncelikle bu konuda bilgili olan @Zakramoreas'i etiketliyorum.
Sistem özellikleri:
A8 7410.
R5 Graphics.
8 GB RAM.
Şu anda Windows 10 kurulu. Hangi işletim sistemini kuracağımı ve bir rehber ya da rehber videosunu atarsanız ve bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. Kurma amacım tamamen değişiklik. Bir de daha hafif olduğunu duydum. İyi forumlar.

Peki MacOS tarzı bir Linux dağıtımı falan var mı?
Evet, var :)

Elementary OS'a bakabilirsiniz veya KDE Masaüstü ortamını kullanan herhangi bir dağıtımı macOS'a benzetebilirsiniz. Örnek olarak:
How to Make KDE Plasma Look Like macOS Big Sur
Peki Elemantary OS hafif bir dağıtım mı?
Evet, var :)
Elementary OS'a bakabilirsiniz veya KDE Masaüstü ortamını kullanan herhangi bir dağıtımı macOS'a benzetebilirsiniz. Örnek olarak:
How to Make KDE Plasma Look Like macOS Big Sur
Linux bölümünde konu açarsanız detaylıca yardımcı olacaklardır.
Hanginizi çözüldü olarak işaretlesem diye düşünüyorum. Centilmenlik yapacak var mı? 😁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı