A8 7600 ve R9 380 Darboğaz

spayd29

Hectopat
Daha fazla  
Beyler r9 380 4gb almayi düşünüyorum da darboğaz yapar mi?

Adsız (2).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet darboğaz yapar ama darboğaz yapar diye ekran kartını almamazlık yapma. İleride işlemcini değiştirirsin. Birde ekran kartı almak için yanlış zaman olduğunu düşünüyorum. Bana kalırsa mantıklı olan piyasanın durulmasını beklemek.

Bende almayı düşünüyordum fakat siz deyince kararsız kaldım. Vatan Bilgisayar' da sorduğumda yapmaz dedi. Şimdi kararsız kaldım lütfen yardım edin. Hatta RX 480' i bile beklemeyi düşünüyordum ama şimdi kararsız kaldım. Lütfen yardım.

Oyundan oyuna değişir. Örneğin işlemciyi çok yoran GTA V gibi bir oyunda darboğaz yaşanır ancak Shadow of Mordor gibi işlemciye çok abanmayan oyunlarda hiç bir sıkıntı yaşanmaz. 480 almanızı tavsiye etmem verilen para boşa gider ve 380 için 4 GB bellek gereksiz 2 GB alın fazla performans farkı olmaz ve daha ucuz olur.

Yani alçaksak ona göre alalım siz de önerebilirsiniz alınabilecek başka bir kart ya da şansımızı ps4' den yana deneyeceğiz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı