Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet darboğaz yapar ama darboğaz yapar diye ekran kartını almamazlık yapma. İleride işlemcini değiştirirsin. Birde ekran kartı almak için yanlış zaman olduğunu düşünüyorum. Bana kalırsa mantıklı olan piyasanın durulmasını beklemek.
Bende almayı düşünüyordum fakat siz deyince kararsız kaldım. Vatan Bilgisayar' da sorduğumda yapmaz dedi. Şimdi kararsız kaldım lütfen yardım edin. Hatta RX 480' i bile beklemeyi düşünüyordum ama şimdi kararsız kaldım. Lütfen yardım.
Oyundan oyuna değişir. Örneğin işlemciyi çok yoran GTA V gibi bir oyunda darboğaz yaşanır ancak Shadow of Mordor gibi işlemciye çok abanmayan oyunlarda hiç bir sıkıntı yaşanmaz. 480 almanızı tavsiye etmem verilen para boşa gider ve 380 için 4 GB bellek gereksiz 2 GB alın fazla performans farkı olmaz ve daha ucuz olur.
Darboğaz olunca ısınmaz aksine soğur çünkü ekran kartı gücünün tamamını kullanamaz. FPS farkı oyunun kamera hızına, etraftaki objelere, doku kaplamalarına bağlıdır net bir rakam belirtemeyiz ama 60 yerine 30 olmaz o kadar da değil.