theozan
Kilopat
- Makaleler
- 1
Herkese selamlar arkadaşlar. Yeni bilgisayar topladım da 1 ay falan olmuştur. Aklımda oyun oynama gibi bir düşünce yoktu. O yüzden bütçe dostu bir sistem toplayayım dedim.
Asus A68HM-K Anakart
AMD A8 7650K 3.3 Ghz İşlemci
4x2 1600 Mhz DDR3 Corsair RAM
120 GB Corsair LEE200
1 TB HDD
TX kasa içinde 500W Dark PSU mevcut.
Bu sistemi topladım, dayanamadım oyun oynamak için 4 GB GTX 1050 Ti OC ekran kartı aldım. İşlemci sıkıntı yaratır diye korkmuyor değilim gerçi. Ama iş işten geçti tabi. Sıfır sistemi topladım, ekran kartını da aldım yarın gelecek.
Size sormak istediğim ise bu işlemciye overclock videolarını izliyorum saatlerdir. Ama daha önce hiç overclock yapmadım. Güzel bir soğutucu alsam büyük kule tipinden bu işlemciye overclock yapabilir miyim? Soğutucuyu almaya değer mi sizce alsam mı? Yapabilir miyim? Ne yapayım bi' akıl verin
Asus A68HM-K Anakart
AMD A8 7650K 3.3 Ghz İşlemci
4x2 1600 Mhz DDR3 Corsair RAM
120 GB Corsair LEE200
1 TB HDD
TX kasa içinde 500W Dark PSU mevcut.
Bu sistemi topladım, dayanamadım oyun oynamak için 4 GB GTX 1050 Ti OC ekran kartı aldım. İşlemci sıkıntı yaratır diye korkmuyor değilim gerçi. Ama iş işten geçti tabi. Sıfır sistemi topladım, ekran kartını da aldım yarın gelecek.
Size sormak istediğim ise bu işlemciye overclock videolarını izliyorum saatlerdir. Ama daha önce hiç overclock yapmadım. Güzel bir soğutucu alsam büyük kule tipinden bu işlemciye overclock yapabilir miyim? Soğutucuyu almaya değer mi sizce alsam mı? Yapabilir miyim? Ne yapayım bi' akıl verin
Son düzenleyen: Moderatör: