A8 7650k sisteme Windows önerisi

burk19

Hectopat
RAM
8 GB 4X2
Ekran kartı
apu sistem
İşlemci
A8 7650k
Günaydınlar. Hocalarım altta vereceğim Windows sürümlerinden hangisi kurarsam FPS değerim ciddi anlamda artar? Ve ayrıca herhangi bir etkinleştirme kodu isteyecek mi benden? Satın almam gerekecek bir şey var mı?

Windows 10 LTSC 2019 (1809)

Bunu bir arkadaşımız yapmış. Güvenilirdir sanırım.

Bunda ise ISO'lar arasında farkı göstermiş ve RekOS 1709 v0.4'ün en yüksek FPS gösterdiğini sunmuş. Ama bunda risk olabilir sanırım aydınlatırsanız sevinirim.

Günaydınlar. Hocalarım altta vereceğim Windows sürümlerinden hangisi kurarsam FPS değerim ciddi anlamda artar? Ve ayrıca herhangi bir etkinleştirme kodu isteyecek mi benden? Satın almam gerekecek bir şey var mı?

Windows 10 LTSC 2019 (1809)

Bunu bir arkadaşımız yapmış. Güvenilirdir sanırım.

Bunda ise ISO'lar arasında farkı göstermiş ve RekOS 1709 v0.4'ün en yüksek FPS gösterdiğini sunmuş. Ama bunda risk olabilir sanırım aydınlatırsanız sevinirim.
RekOS'u kullandım oyun performansı evet artıyor ama günlük kullanımda çok sade ve diğer uygulamalardan çok mahrum kalıyorsunuz. GhostSpectre kullanabilirsiniz.

RekOS'u kullandım oyun performansı evet artıyor ama günlük kullanımda çok sade ve diğer uygulamalardan çok mahrum kalıyorsunuz. Ghost Spectre kullanabilirsiniz.

Kayda değer bir artış varsa kurmak istiyorum. Çünkü bazı zamanlarda oyun kasıyor ve oynanmayacak hale geliyor. Nasıl kuracağım hakkında bilginiz var mı?

@300319 hocam sizin bilginiz vardır. Zahmet olmazsa.

Son düzenleme:
Kayda değer bir artış varsa kurmak istiyorum. Çünkü bazı zamanlarda oyun kasıyor ve oynanmayacak hale geliyor. Nasıl kuracağım hakkında bilginiz var mı?

@300319 hocam sizin bilginiz vardır. Zahmet olmazsa.
Buradan rekos iso indirin ardından ise rufus ile diskinize veya cdnize ( ne kullanıyorsanız ) yazdırın bittikten sonra tekrar başlatın biosa girin flash boot yapın. Gerisini siz biliyorsunuzdur zaten.

Buradan RekOS ISO indirin ardından ise Rufus ile diskinize veya CD'nize ( ne kullanıyorsanız ) yazdırın bittikten sonra tekrar başlatın BIOS'a girin flash boot yapın. Gerisini siz biliyorsunuzdur zaten.

Normal Windows kurar gibi hocam. Hocam benim PC'de Windows etkinleştirilmiş değil yani bunda da sorun çıkar mı? Key almam gerekli mi?

Buradan RekOS ISO indirin ardından ise Rufus ile diskinize veya CD'nize ( ne kullanıyorsanız ) yazdırın bittikten sonra tekrar başlatın BIOS'a girin flash boot yapın. Gerisini siz biliyorsunuzdur zaten.

Hocam bir konuda böyle bir şey yazılmış
(Windows 10 Ethernet driverinizi USB'ye atın, ISO driverlerinizi kurmaz) yapmam gereken farklı bir şey mi var acaba.

Son düzenleme:
Normal Windows kurar gibi hocam. Hocam benim PC'de Windows etkinleştirilmiş değil yani bunda da sorun çıkar mı? Key almam gerekli mi?

Hocam bir konuda böyle bir şey yazılmış
(Windows 10 Ethernet driverinizi USB'ye atın, ISO driverlerinizi kurmaz) yapmam gereken farklı bir şey mi var acaba.
Ethernet driveriniz formattan sonra normal Windows'da yüklenir fakat RekOS'da yüklenmez. Çünkü RekOS herşeyden arındırılmıştır performans için. Anakartınızı internete yazın yanına da ethernet driver yazın ve onu yedekleyin. Eğer yedeklemezseniz bilgisayarınız internete bağlanmayabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı