- Makaleler
- 21
6300 liraya bu tablet alınır mı sizce? Ara sıra oyun oynamak için ve video izlemek için alacağım. 4 GB modelini almak istemiyorum düşük bellek sorun yaşatmasın diye. Ekranı falan güzel mi?
6300 liraya bu tablet alınır mı sizce? Ara sıra oyun oynamak için ve video izlemek için alacağım. 4 GB modelini almak istemiyorum düşük bellek sorun yaşatmasın diye. Ekranı falan güzel mi?
Peki 2000 lira ilaveten 4 GB RAM için değer mi? 4 GB modelini mi alsam bunu mu diye kafam karıştı, 4 GB bence ileride sorun yaşatır gibime geliyor.Beklentiniz performans odaklı olsun zırt pırt takıntılarınızı kenara atmanız gerekiyor çünkü 6300TL'ye tablet alıyorsunuz işlemcisi dışında her şeyi idare eder dediğimiz tablet işlemci konusunda parasına göre çok iyi.
Peki 2000 lira ilaveten 4 GB RAM için değer mi? 4 GB modelini mi alsam bunu mu diye kafam karıştı, 4 GB bence ileride sorun yaşatır gibime geliyor.
Nereden buldunuz link atar mısınız A9+ 8 GB versiyon.
Samsung Galaxy Tab A9+ 128Gb 8GB-11'' Android Tablet SM-X210NZAETUR Graphite fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung Galaxy Tab A9+ 128Gb 8GB-11'' Android Tablet SM-X210NZAETUR Graphite fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Her yerde var sadece vatan değil.
Bilmiyorum hocam amacım bilgisayar başında daha az oturmak yatakta telefonla dolanıp duruyorum hiç kesmiyor küçük ekran. O yüzden tablet almayı düşünüyorum.Bu paraya kaçmaz tablet. Bu segmentte Redmi pad 6 GB var şu an elimde ancak Samsung Tab A9+ açık ara daha performanslı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.