A9 9425 laptopla GTA V oynamak

YusufBerke75

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yine ben geçen gün bir konu açmıştım. Kaldırır mı diye evet dediniz ancak işlemci sistem gereksinimlerini karşılamıyor ve bir korkum var. Bu da sogutucum yok eğer ısınma durumu olursa engelleyemeyecegim ve anakart yanmasından korkuyorum. Fanların çok dönmeden bozulmasından korkuyorum. Sizce bu korkularım gerçekten doğru mu yoksa böyle olmaz bile mi?
İşlemci: AMD A9 9425 2 Core 2 thread.
Ekran kartı: Radeon 530 2 GB (paylasimla 3.
RAM: 4 GB.
SSD 256 GB M.2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba yine ben geçen gün bir konu açmıştım. Kaldırır mı diye evet dediniz ancak işlemci sistem gereksinimlerini karşılamıyor ve bir korkum var. Bu da sogutucum yok eğer ısınma durumu olursa engelleyemeyecegim ve anakart yanmasından korkuyorum. Fanların çok dönmeden bozulmasından korkuyorum. Sizce bu korkularım gerçekten doğru mu yoksa böyle olmaz bile mi?
İşlemci: AMD A9 9425 2 Core 2 thread.
Ekran kartı: Radeon 530 2 GB (paylasimla 3.
RAM: 4 GB.
SSD 256 GB m.2.

Zaten desteklemiyor yüksek bir ihtimalle etraftaki binalar yüklenmiyecek boşluk olacak işlemciniz çok iyi değil ama anakart yanması PC uçması patlaması gibi şeyler olmaz siz bir indirin deneyin GTA 5 zaten çok yüksek bir şey istemiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi, çalıştırır ama zevkli bir oyun deneyimi sunmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı