Zaten oradaki işlemleri Windows kendisi yapıyor. Oradaki işlemler sadece bunun her zaman olmasını sağlar, yani işlemciniz masaüstünde bir klasör açarken oyundaymış gibi hızlı çalışır. Parçaların en fazla verebileceği FPS bellidir, daha üstüne gidilemez.
anladım hocam,fakat şöyle bi olay var bundan 3-4 ay önce oyunu aşırı rahat oynuyordum bu kasma sorunu bende 1-2 ay önce başladı yani her hangi bir parçaya zarar vb. bir şey olmuş olabilirmi ?
@Aliosman Avci@Conficker Belasi kardeşlerim ilk önce işlemcisi 2 çekirdekli bir işlemci eski hem tam tamına Windows 7'lik hemen bana güncellik iyidirle gelmeyin, evet iyi ama sistemi güncel olanlara iyi eski ve güçsüz olanlara değil.
@Aliosman Avci@Conficker Belasi kardeşlerim ilk önce işlemcisi 2 çekirdekli bir işlemci eski hem tam tamına Windows 7'lik hemen bana güncellik iyidirle gelmeyin, evet iyi ama sistemi güncel olanlara iyi eski ve güçsüz olanlara değil.
Hocam güncellik iydiri değilim arkadaşın 8 GB RAM'i var Windows 7'ye geçip çok bir şey değişmeyecek anca güncelleştirme bile almayan bir işletim sistemine geçecek.
Dediğim gibi Windows 7'de genel olarak bir performans artışı yaşarsın, fakat Roblox Windows 7 destekler mi destekler diye biliyorum onu bir araştırman lazım.
Geçtiğimiz ay 10 yıllık sisteme Windows 7, 8, 8.1 ve 10 kurup (temiz kurulum), oyun testleri ve internet surfing yaptım. En berbatı Windows 7 idi. Umutluydum 7'den ama güncelleme alamayınca uygulama şirketleri de sanırım pek ilgilenmiyor Windows 7 ile. En performanslı Windows 8 idi, ve şuan kullanıyorum. Ama AMD, Windows 8/8.1'e destek vermiyor diye biliyorum. Yani en mantıklı seçim Windows 10 olur.
Dediğim gibi Windows 7'de genel olarak bir performans artışı yaşarsın, fakat Roblox Windows 7 destekler mi destekler diye biliyorum onu bir araştırman lazım.
Benim de eskiden sizin gibi bir sistemim vardı, Windows 7'ye geçmiştim LoL'de 20 FPS daha yüksek alıyordum Windows 10'dan yani Windows 7'ye geçin derim.
Geçtiğimiz ay 10 yıllık sisteme Windows 7, 8, 8.1 ve 10 kurup (temiz kurulum), oyun testleri ve internet surfing yaptım. En berbatı Windows 7 idi. Umutluydum 7'den ama güncelleme alamayınca uygulama şirketleri de sanırım pek ilgilenmiyor Windows 7 ile. En performanslı Windows 8 idi, ve şu an kullanıyorum. Ama AMD, Windows 8/8.1'e destek vermiyor diye biliyorum. yani en mantıklı seçim Windows 10 olur.