A9-9425 sistemde Roblox kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Dostlar Selam. Roblox Oyununda uzun süredir bir kasma problemi yaşıyorum.

Sistem Özelliklerim

İşlemci: Amd A9 9425 RADEON R5 5 COMPUTE CORES 2C+3G 3.10 GHz

Takılı Ram 8 Gb (Kullanılabilir 7,49 Gb)

Ekran Kartı: AMD RADEON (TM) R 5 GRAPHİCS

Özellikler Bu Şekilde Yardımınızı Bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de eskiden sizin gibi bir sistemim vardı, Windows 7'ye geçmiştim LoL'de 20 FPS daha yüksek alıyordum Windows 10'dan yani Windows 7'ye geçin derim.
Güleceğinize şimdi Windows 7'yi kurup LoL'ünüzü oynamaya çalışın bakalım! Oyundan crash verip sürekli atıyor. İnternette bu sorunu yaşayanların hepsi Windows 7 kullanandı ve farklı sürüme geçmesini söylediğimde ve dediğimi yaptıklarında düzeldiği için bana sayısızı teşekkür ettiler. Terbiyesizliğinizi bırakıp, üşengeçliğinizden kurtulup benim gibi test yaparsanız gerçek sonuçları göreceksiniz.

Windows 7 artık ölü bir işletim sistemidir. Kendi yapımcısı bile destek vermediği için diğer uygulamalarda geçerli bir süre destek veriyor, o da ne kadar olduğu tartışılır. Yukarıdaki verdiğim örnek daha onlarca hatadan sadece biri. Kendim bu hata ile aylarca uğraşıp çözememiştim ve çözümünün Windows sürümünü değiştirince bulmuştum.

Güleceğinize şimdi Windows 7'yi kurup LoL'ünüzü oynamaya çalışın bakalım! Oyundan crash verip sürekli atıyor. İnternette bu sorunu yaşayanların hepsi Windows 7 kullanandı ve farklı sürüme geçmesini söylediğimde ve dediğimi yaptıklarında düzeldiği için bana sayısızı teşekkür ettiler. Terbiyesizliğinizi bırakıp, üşengeçliğinizden kurtulup benim gibi test yaparsanız gerçek sonuçları göreceksiniz.

Windows 7 artık ölü bir işletim sistemidir. Kendi yapımcısı bile destek vermediği için diğer uygulamalarda geçerli bir süre destek veriyor, o da ne kadar olduğu tartışılır. Yukarıdaki verdiğim örnek daha onlarca hatadan sadece biri. Kendim bu hata ile aylarca uğraşıp çözememiştim ve çözümünün Windows sürümünü değiştirince bulmuştum.
Tabii canım Windows 7 ne çöp.

Tabii canım Windows 7 ne çöp.

Yazdıklarımı okumadığınıza o kadar eminim ki. Sizle daha fazla diyaloğa girmeye gerek yok. Burada test yaptığımdan bahsediyorum, blog bile yazdım. Hâlâ inatla benim yazdıklarıma cevap olamayacak kadar boş şeyler yazıp, insanı sinirlendiriyorsunuz. İnanılmazsınız.

Yazdıklarımı okumadığınıza o kadar eminim ki. Sizle daha fazla diyaloğa girmeye gerek yok. Burada test yaptığımdan bahsediyorum, blog bile yazdım. Hâlâ inatla benim yazdıklarıma cevap olamayacak kadar boş şeyler yazıp, insanı sinirlendiriyorsunuz. İnanılmazsınız.
sinirlendiriyorsu(nuz)?
sinirlendiriyorsu(nuz)?
neyse dostlar tartışmaya gerek yok zaten yakında yeni bir cihaza geçiş yapacağım.

Hayır okudum, ama yaşınız Windows 7'ye yetmemiş galiba o yüzden size çok fazla bir şey söylemeye gerek duymadım, gereksiz olurdu, tartışmaya değmezdi sizinle iyi geceler dilerim.

Hayır okudum, ama yaşınız Windows 7'ye yetmemiş galiba o yüzden size çok fazla bir şey söylemeye gerek duymadım, gereksiz olurdu, tartışmaya değmezdi sizinle iyi geceler dilerim.
Şuan bunu dediğiniz adam Windows 7'yi unutamadığı, çok özlediği ve geri dönmek istediği için geçen ay o testleri yaptı. Eğer 7 önde çıksaydı bir an bile durmazdım. Ayrıca yaş olayının performans ile alakası nedir anlayamadım? Yazık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı