A9-9425 sistemde Roblox kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Dostlar Selam. Roblox Oyununda uzun süredir bir kasma problemi yaşıyorum.

Sistem Özelliklerim

İşlemci: Amd A9 9425 RADEON R5 5 COMPUTE CORES 2C+3G 3.10 GHz

Takılı Ram 8 Gb (Kullanılabilir 7,49 Gb)

Ekran Kartı: AMD RADEON (TM) R 5 GRAPHİCS

Özellikler Bu Şekilde Yardımınızı Bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten oradaki işlemleri Windows kendisi yapıyor. Oradaki işlemler sadece bunun her zaman olmasını sağlar, yani işlemciniz masaüstünde bir klasör açarken oyundaymış gibi hızlı çalışır. Parçaların en fazla verebileceği FPS bellidir, daha üstüne gidilemez.
anladım hocam,fakat şöyle bi olay var bundan 3-4 ay önce oyunu aşırı rahat oynuyordum bu kasma sorunu bende 1-2 ay önce başladı yani her hangi bir parçaya zarar vb. bir şey olmuş olabilirmi ?
Hocam o işlemci ile Windows 7 ye geçmenizi öneririm.
tamam hocam sağolun bilginiz için.

@Aliosman Avci @Conficker Belasi kardeşlerim ilk önce işlemcisi 2 çekirdekli bir işlemci eski hem tam tamına Windows 7'lik hemen bana güncellik iyidirle gelmeyin, evet iyi ama sistemi güncel olanlara iyi eski ve güçsüz olanlara değil.

Hocam güncellik iydiri değilim arkadaşın 8 GB RAM'i var Windows 7'ye geçip çok bir şey değişmeyecek anca güncelleştirme bile almayan bir işletim sistemine geçecek.

Öncelikle Windows 7'den uzak durunuz.

Geçtiğimiz ay 10 yıllık sisteme Windows 7, 8, 8.1 ve 10 kurup (temiz kurulum), oyun testleri ve internet surfing yaptım. En berbatı Windows 7 idi. Umutluydum 7'den ama güncelleme alamayınca uygulama şirketleri de sanırım pek ilgilenmiyor Windows 7 ile. En performanslı Windows 8 idi, ve şuan kullanıyorum. Ama AMD, Windows 8/8.1'e destek vermiyor diye biliyorum. Yani en mantıklı seçim Windows 10 olur.

Öncelikle Windows 7'den uzak durunuz.

Geçtiğimiz ay 10 yıllık sisteme Windows 7, 8, 8.1 ve 10 kurup (temiz kurulum), oyun testleri ve internet surfing yaptım. En berbatı Windows 7 idi. Umutluydum 7'den ama güncelleme alamayınca uygulama şirketleri de sanırım pek ilgilenmiyor Windows 7 ile. En performanslı Windows 8 idi, ve şu an kullanıyorum. Ama AMD, Windows 8/8.1'e destek vermiyor diye biliyorum. yani en mantıklı seçim Windows 10 olur.

@Look At This Dude hala ne düşünüyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı